|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzorčki kozmetike
25.4.2009 10:07:48   
Alja_
Pozdravljene!

A morda katera ve, kje bi dobila kakšne vzorčke kozmetike (Nivea, Bubchen,...) za mojo pikico, da bi jo preizkusila.
Nekako se ne morem odločit kaj bi kupila. Vsak mi svetuje svojo najljubšo znamko in vsak svojo hvali.
Potem pa bi rada kaj preizkusila, da bi se odločila in kasneje tu ostala pri tisti kozmetiki...
Morda kakšna ideja??

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzorčki kozmetike
25.4.2009 12:47:17   
tanja040
Nevem zakaj bi otroka mazala z vsemi možnimi žavbami in na njem preizkušala kozmetiko.
Prvo kaj je važno je to, da krema ni parfumirana in je je v njej čimmanj parabenov in alkohola.Imaš pa na razpolago naravno kozmetiko,ki jo prodajajo v dm-ju, sanolaborju,.....lp

Prišel je čas! Tudi midva bova zibala :)

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2009 12:59:21   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

Nevem zakaj bi otroka mazala z vsemi možnimi žavbami in na njem preizkušala kozmetiko.
Prvo kaj je važno je to, da krema ni parfumirana in je je v njej čimmanj parabenov in alkohola.Imaš pa na razpolago naravno kozmetiko,ki jo prodajajo v dm-ju, sanolaborju,.....lp

Sem enako pomislila, še preden sem odprla in prebrala. Kupi čim bolj naravno in tisto uporabljaj. Itak sprva rabiš le trdo milo in hladilno kremo oz kako drugo kremo za ritko. Če ne bo ustrezala, boš pa drugo kupila. Ne maži pa otroka vsak dan z nečim novim in ne eksperimentiraj. Jaz sem dobila v porodnišnici paketek z temi vzorčki in so še zdaj zaprti in v omari. Zase vem, da glih ne nivee in ne bubchna ne bi dala na mojga otroka, itak pa vsak po svoje.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2009 16:37:18   
Najaa
Se pridružujem mnenju, da nabavi eno vrsto kozmetike... brezveze je otroka mazat z vsem živim. Če pa vseeno želiš tako, boš pa ob rojstvu otroka itak dobila vse mogoče vzorčke raznih kremic... Jaz jih ne uporabljam, se kar kopičijo v omari še od prve hčerke.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2009 16:37:32   
bskrle
Pri nas ni bilo nobene neg. reakcije na nobeno znamko kozmetike, ki ju omenjaš.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2009 10:01:07   
*Mojca*
Mislim da imajo v dm-u te male pakunge od nivea in bubchen. Sicer pa se strinjam s predhodnicami. Čim manj eksperimentiranja in kompliciranja. Našega sem mazala od začetka z Niveo in je bilo ok.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2009 10:09:42   
Nyah*
Tudi Mueller ima majckene pakunge, pa lahko kupis.
Amapk tudi jaz mislim, da je fino zacet z eno vrsto, ker na zacetku minimalno rabis, pa ce je res reakcija, pa ne pase, zamenjas tisto milo pa je...krema za ritko pa tut cimmanj parfumirana, pa sigurno pase...ce je ritka fjst vneta, itak samo lekarnisko ponavadi zalezeuser posted image .

Jaz sem prvi prvi imela Bubchen, pa je super pasalo, pri malem ravno tako, razen ritke, kjer mora biti samo lekarnisko, ker je precej vnet....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2009 13:09:12   
Alja_
Hvala za mnenja.

Sicer seveda nisem mislila vsak dan kaj drugega preskusit, pa ne vem kaj vse eksperimentirat in ne vem kaj pocet z otrokom,  kot izgleda da ste nekatere razumele. To  mi je vsekakor popolnoma jasno. In to tudi ni blo vprasanje.
Pac preizkusis v dveh ali treh dneh in ce je ok, da ni reakcije potem pac to rabis.
Ce pa dobi reakcijo pa najbrz cel komplet kozmetike (vse v kompletu) vrzes stran.
To pa se mi ne zdi ravno ekonomicno in se manj ekolosko.

Lep dan.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2009 14:16:25   
*bubi*
Jaz čisto razumem, da bi rada najprej sprobala. V raznih promocijskih paketih se res dobijo te zadeve in je čisto dovolj, da vidiš, če user posted image  ustreza.

Jaz sem tudi prosila v lekarni vzorčke od Mustele za atopično kožo, preden kupim kremico za 20€ in sploh ne vem, če bo pomagala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2009 15:19:48   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Alja_

Ce pa dobi reakcijo pa najbrz cel komplet kozmetike (vse v kompletu) vrzes stran.
To pa se mi ne zdi ravno ekonomicno in se manj ekolosko.

Lep dan.

Lej saj glih to je fora, da ne rabiš celga kompleta kozmetike za novorojenčka. Trdo milo in krema za rit. Nobenih šamponov, kremic, losijonov.....

pa še nekaj glede kompletov. Nekatere stvari iz kompleta,mu lahko pašejo, 1 ali 2 pa ne

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.4.2009 15:30:00 >

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.