honey
|
Vztrajajte pri NE! Priznam pa tudi, da me je že tako ob živce spravil s tem njegovim trmarjenjem in kloftanjem, da sem mu jo tudi čez rit že primazala, pa nevzgojno gor ali dol. Ne mislim odpirat polemike o tem, da ne bo pomote. Je pa tako, da se mi zdi, da je to obdobje najhujše, pa ni v vrtcu, je v varstvu pri babici, tako da se mu ni treba ravsavt za stvari. No, ampak počasi ga je začelo minevat, ker je ugotovil, da se da na lepši način več doseči. Normalno pa je, da otroci poskusijo, do kje jih spustimo, samo ko rečeš 100x in 1000x in 1.000.000x NE in ko ugotovijo, da je NE NE, potem je bolje. Ampak je dolga pot do tja , vem. Star je pa 26 mes. Ja, pa mislim, da tiste mamice, ki rečejo, da njihov otrok pa ni tak, ali lažejo, ali imajo pa tako pridne otroke (kar je sicer možno, samo jaz si tega ne predstavljam). Je pa tudi res, da pri nas točno ve, koga lahko ugrizne - mene npr. nikoli, ker mu nisem tega nikoli pustila - ko sem videla, kaj namerava, sem ga kar prijela za čelo in mu glavo odrinila stran. Moža - obvezno 5x na dan ugrizne, ker se mu pusti in ker se mu smeji, pa še sam mu prste rine v usta
< Sporočilo je popravil honey -- 12.6.2007 10:13:12 >
|