|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzgojiteljice grr
4.9.2006 19:20:57   
Anonimen
Mene pa zanima,če vam vzgojiteljice v vrtcu povedo,če je vaš otrok kje padel recimo.
ker sem danes videla,da je imel sin spodnjo ustnico čist krvavo,prav tako malo zgornjo,hvala bogu zobi se mi zdijo celi vsi,čeprav sin ni dal da pogledam bolje.
vse bi bilo vredu,če bi mi povedala,saj mi ne rabi povedati za vsako malenkost,ampak tole se mi pa zdi malce preveč.
ker se bojim da bi kje padel na glavo,pa mi niti ne bi povedala,pa bi mi lahko otrok doma bruhal ,jaz bi pa mislila da gre za kakšno virozo ali kaj podobnega,bi pa šlo zares za pretres možganov.
kakor vem bi vzgojiteljice morale povedati,tako da bi starši lahko pravočasno ukrepali,če bi bilo kaj.
Ste se o tem menili z vzgojiteljicami?
Jaz se jutri zagotovo bom !!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzgojiteljice grr
4.9.2006 19:38:42   
TONČI.
Mogoče ima pa tako vzgojiteljico, da ga sploh porajtala ni, kdaj je padel. Se pravi je taka, ki ne gleda dovolj.user posted image
Jutri pa ne bodi prehudauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 19:42:20   
Anonimen
TONČI, kdaj sem pa jaz prehuda user posted image
A veš,tam so bile 2 vzgojiteljice plus še 4 otroki in mamice le-teh.Samo naš je bil sam brez nas.Tako da varuške niso imele nobenega dela.
Jaz mislim,da so tole resne stvari in se bo treba tudi pogovorit,ker to ni le tako

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.9.2006 19:53:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 20:34:34   
piščanc
nam so do sedaj vedno vse lepo povedale. pa čeprav se mogoče ni več nič videlo, pa poročilo o hrani, dejavnostih... še za tjašo, ki je že štiri leta v vrtcu.

res pa je, da naša dva ponavadi nočeta iz vrtca in mož vedno čaka vsaj pol ure, da se nadrajsata po toboganu in takrat čveka z vzgojiteljicami.

mogoče se je pa sam ugriznil (če je rana bolj na notranji strani) in res niso porajtale

< Sporočilo je popravil piščanc -- 4.9.2006 20:38:35 >

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 20:46:10   
san
Pri starejši se je enkrat zgodilo, da je vzgojiteljica pozabila povedat, potem se je pa drugi dan tako opravičevala, pa še cel teden. Drugače pa kadar je bil kakšen hujši padec, so ponavadi poklicale takoj.
Pri mlajšem ravno tako, če je padec povezan z glavo, ali kakšen močen udarec takoj pokličejo, za praske pa povejo, ko pridemo ponj.

Mogoče pa vaša sploh ni opazila, ali pa je pozabila povedatuser posted image
Lp, S.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 20:48:20   
Anonimen
Za vsako figo itak da ne rabojo govort, kam bi pa prišle, za večjo stvar pa že. Mene je zadnjič v službo klicala, da jih je mali dobil po glavi z ročajem od samokolnice (z enim fantkom sta se pač sabljala), vendar da je v redu, da ni za šivat in da so mui rano že sčitile in zaimale. Pa ga potem nisem šla iskat, ker pač ni bilo potrebe. Za večjo stvar je že prav, da se pove, ustnice so pa lahko malo krvave tudi, če otrok npr. prehitro je in se ugrizne. Morda res nico opazile.

Če pa se TEBI zdi, potem pa kar naredi jutri alarm v vrtcu user posted image  jaz ga ne bi...in ga nisem, niti za udarec po glavi...treba jim je zaupat, nenazdanje je tudi njim hudo, če se kaj takega zgodi. Aja, in JA, so plačane za to, da gledajo kaj otrocvi počnejo...9 ur 22 otrok. Hudo user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 20:54:17   
Anonimen
Saj res, al bina, sem premišljevala, če ne bi bilo dobro malo pediatra vprašat, če bi se bilo kaj ztreba proti tetanusu cepit zaradi te Vitove rane. Mene so, ko sem se z nožem urezala, cepili. Daj vprašaj ti raje tole.
Drugače pa se meni tudi zdi logično, da vzgojiteljice povedo za padce. Pri nas mi enkrat oz. trikrat niso nič rekle, ko je Tibor domov prišel vsakič z večjo prasko po vratu. Zato sem jih kar malo nejevoljna na to opomnila, ker o.k., enkrat, ampak trikrat zapovrstjo, pa vsakič več? Ja, je treba povedat, da ima človek dober občutek in zaupanje vanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2006 21:10:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Za vsako figo itak da ne rabojo govort, kam bi pa prišle, za večjo stvar pa že.

Za večjo stvar je že prav, da se pove, ustnice so pa lahko malo krvave tudi, če otrok npr. prehitro je in se ugrizne. Morda res nico opazile.

treba jim je zaupat, nenazdanje je tudi njim hudo, če se kaj takega zgodi. Aja, in JA, so plačane za to, da gledajo kaj otrocvi počnejo...9 ur 22 otrok. Hudo user posted image

Fajn napisano user posted image .

Ne verjamem, da vzgojiteljica ne bi povedala, če je videla kri....Pri starših, ki zganjamo vik in krik za vsako malenksot, si res ne bi upala biti tiho. Res nikoli ne veš, pri vsej tej borbenosti za dobro otroka....in zahtevanju popolne skrbi.

Jaz sem daleč od tega, da bi bila pri vzgoji otroka kakšen ideal, in tudi od vzgojiteljice popolnosti ne morem pričakovati, saj smo vsi samo ljudje. Če bo delala z občutkom, bo to že kar precej in bom zadovoljna user posted image .
Če se mislite pa kregat, se pa kregajte, če boste s tem kaj dosegli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2006 21:46:50   
jacinta
pri nas so zelo skrbne...da ne bo jutri drugačeuser posted image   jaz bi vseeno malo povprašala.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2006 23:17:54   
frutka_
Otrok je padel in še bo padel in za njim ne bo vedno mame ali vzgojiteljice ali tetke ali kogarkoli da ga zmeraj ujame!

Temu se reče izkušnja. Padel je, se pobral, živi dalej in ti tudi! Hvala bogu!

Nemogoče je biti za petami vsem otrokom hkrati, takšno je življenje in če tega ne moraš sprejeti ga daj v privat varstvo kjer bo varuška tekala samo za tvojim otrokom.

Če te karkoli s(k)rbi pa vprašaj v vrtcu ampak bodi vljudna, ker so tudi vzgojiteljice mame in niso zmaji, so celo ljudje in nekatere imajo celo čut za delo in gredo rade v službo.

P.S.: če bi padel na glavo bi ti ziher povedale. In če bi imel pretres možganov ali kakšno hudo možgansko krvavitev  bi ziher izgubil zavest, morda nehal dihati, bruhal bi, ne bi vedel kje je...ampak tvojemu se ni zgodilo nič od naštetega zato ne delaj panike za nič!

Uživaj s svojim otrokom v otroštvu, iz takih stavri lahko napleteta pozitivno zgodbo. Kako je padel pa mu boš zdaj ti s čarobnim praškom pozdravila rano in kako je bil pogumen pa da to ni nič hudega....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2006 6:39:30   
srki
Se strinjam z al bino in ostalimi podobno mislečimi.

Če bi šlo za kakšno hujšo stvar, bi gotovo povedale, mogoče ob tem otrok sploh zajokal ni, pa niso sploh opazile.

In res pri tolikih otrocih ne morajo pa glih našega pazit. Gledajo enega, zgodi se drugemu.....tako pač je. Še doma se nam kaj takega zgodi, pa imamo npr. samo enega za pazit. Nesreča nikoli ne počiva.

Naš je tudi neka obdobja prihajal domov iz vrtca pogrižen-enkrat po eni roki, čez tri dni po drugi. Preden vzgojiteljica vidi nekoga, da bo ugriznil, uni to že naredi, še preden vzgojiteljica to opazi. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2006 9:34:51   
Anonimen
al bina BERI,saj nisem rekla,da mi mora povedati za vsako malenkost.In meni se to ne zdi malenkost.
frutka ,jaz to vem ja.kar se tiče pretresa možganov,se lahko pojavi kasneje  a ne.Bi mi lahko doma bruhal in imel vročino,jaz bi pa mislila da gre za virozo.vzgojiteljice morajo povedati,če se otrok udari z glavo bolj močno,da lahko starši doma ukrepajo in vedo za kaj se gre.

Srki,v vrtcu so samo 4 otroci od tega so ostale mame z njimi.So v sobi ,ki je malce večja od naše dnevne sobe,tako da lahko gledajo vse,ker ni velik prostor.
In ja vzgojiteljica je videla da je padel na ustnico in zakrvavel ,ampak ji je pač prošlo z glave da bi povedala,pa še sploh ni zobke šla pogledat,če so ok in to me jeziuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2006 9:52:45   
Anonimen
imaš kar prav, da te jezi. pred nedavnim je ena pisala, da je tamala padla v vrtcu in so jo vzogjiteljice dale spat, čeprav je bruhala... o tem se je treba pogovarjati, vljudno, ampak treba je večkrat o takih stvareh govoriti, da pridejo staršem in vzgojiteljicam v kri. niso vse vzgojiteljice slabe, tako kot ne delajo čisto vse s srcem in dušo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2006 9:56:36   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da imaš popolnoma prav, da te jezi. Vzgojiteljice so tam, da čuvajo otroke in NE SME se dogajat, da otroci hodijo npr. pogriženi domov. O padcih je pa sploh NUJNO TREBA povedat. Ja, vzgojiteljski poklic je težek in imajo veliko odgovornost. Tako to je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2006 9:57:56   
Anonimen
Jah,saj nisem rekla,da so slabe.Imajo zelo težko delo na začetku vem.
samo danes me je tudi nekaj zabodlo: sem prinesla kremo za njegovo ritko in sem rekla da tukaj je,da očitno niso opazile,saj niso sina preoblačile,čeprav se je fajn spotil in že smrdel na pot ( včeraj),dobesedno se mu je videlo da mu je vroče,pa ga niso preoblekel.no v glavnem za rito,sem rekla da ga naj s tem mažejo,pa je rekla da zakaj bi ,če ga jaz vedno mažem.Sem rekla da ja,saj kakšna pa je ritka,če se je ne zaščiti pred urinom.Pa je rekla da mora biti ritka tudi brez kreme včasih.Sem rekla da je doma in ne tukaj pri njih,da naj ga kar mažejo malo.
No,če bo imel rdečo rit bom vedela za kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?