cihapuha
|
Vem, da nas vsi svarijo, da ne smemo slepo verjeti otrokom, kar povedo, ampak tudi moja je pri tej starsti že kar fino zašpecala. Vse sem izvedela od nje. Kje je bila, s kom itd. In pred časom pridem na igrišče, kjer se je igrala z sosedo. In ker je jokala, sem jo vprašala kaj je bilo. Tudi je rekla Ime pok pok! Pa s tem, da jih doma nikoli ne dobi, niti ji ne grozimo z tepežem, tako da je v bistvu prvič sama uporabila te besede. Zraven je pokazala z roko po riti. Seveda sem okarala punčko, ki jo je(ne hudo, da ne bi moja preveč jokala, in mislila, da je bilo kaj tako zelo hudega).Njej pa sem rekla, da je ne sem nihče pok pok po riti, razen mamice in atija če bo nagajala.In da mora povedat, če jo je kdo pok pok. Tako, da omeni vsekakor tovarišici, že za to, da se ta spodrsljaj ne bo več pripetil. In da bo vedela, da spremljaš otroka. Pa naj bo to v hecu ali ne! Saj če ti reče, da je nagajala in jo je ošvrknila, ker nič drugega ni pomagalo, boš že potem odločala o tem naprej. Tudi vzgojiteljice so le ljudje, in verjamem, da če kakšen otrok ne uboga na cesti, skače sem ter tja, ko so tudi avtomobili zraven, da lahko otroka malo ošvrkne. Jaz osebno raje vidim, da ji da blago čez rit, kot da je močno zbije avto. Čez rit si bo zapomnila, da ko je dovolj je dovolj, in da ima vzgojiteljica še nekaj otrok v varstvu, če pa jo zbije avto...pa raje ne bi govorila. Če jo je pa brez veze, oz.da ti ne bo vedela razložit....potem je to druga stvar!
|