|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzgojiteljica pok pok!
22.9.2006 8:06:27   
anitaz
Evo, danes je naša rekla (predno je šla v vrtec) da je ............(imena vzgojiteljcie ne bom govorila) pok pok! Naš otrok res zelo veliko že pove in govori, zato me zdaj zanima, kaj za hudiča naj rečem, ko jo pridem iskat? Vsekakor nimajo pravice da tepejo otroka, ampak, kako naj reagiram??

Pa ne mi govort, da ne ve otrok kaj je rekel, ker RES zelo veliko že pove, pa čeprav ima šele 18 mesecev.....

Hvala za nasvete!

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzgojiteljica pok pok!
22.9.2006 8:09:47   
dory
Moj tamal je tud taka spec kahla, da je groza..vse pride povedat...tudi pokaze in zraven razlozi...

Ne vem jst bi se najprep prepricala...cist na foro bi obrnila kaj ti tamala pove, zraven pa natacno cekirala reakcijo vzgojiteljice...potem bi samo dodala, da si kao sam hotla povedat,saj se zavedas, da se otrok nima pravice tepst...tko okol ovinkov ji povej vse...in bodi pozorna...ker tolct otroke se tud ne sme..sej so ja strokovno usposobljene in morajo otroka zrihtat drgac ane :)

jst sem tud grozn obcutljiva okol tega in bom pomoje k sokol, k bo sel tamal v vrtec :)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2006 8:21:38   
paris
Ja, tako kot pravi Teja, počasi in diplomatsko povej vzgojiteljici kaj tamala pravi, obrni na hec, pa malo opazuj.  Daj ji vedet, da podrobno spremljaš razvoj, rast in reakcije svojega otroka. Jaz je direktno ne bi napadla, ker nikoli čisto 100% ne veš kaj je bilo res, če nisi sama videla. Tudi, če se je zares zgodilo, bo v bodoče pošteno premislila, in sem prepričana, da se ne bo ponovilo!

Tudi jaz sem zelo očutljiva na nasilje, ki ga ne dopuščam v nobeni obliki!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 8:25:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: paris

počasi in diplomatsko povej vzgojiteljici kaj tamala pravi, obrni na hec, pa malo opazuj.  Daj ji vedet, da podrobno spremljaš razvoj, rast in reakcije svojega otroka.

Točno tako.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 10:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2006 11:35:07   
cihapuha
Vem, da nas vsi svarijo, da ne smemo slepo verjeti otrokom, kar povedo, ampak tudi moja je pri tej starsti že kar fino zašpecala. Vse sem izvedela od nje. Kje je bila, s kom itd.
In pred časom pridem na igrišče, kjer se je igrala z sosedo. In ker je jokala, sem jo vprašala kaj je bilo. Tudi je rekla Ime pok pok! Pa s tem, da jih doma nikoli ne dobi, niti ji ne grozimo z tepežem, tako da je v bistvu prvič sama uporabila te besede. Zraven je pokazala z roko po riti. Seveda sem okarala punčko, ki jo je(ne hudo, da ne bi moja preveč jokala, in mislila, da je bilo kaj tako zelo hudega).Njej pa sem rekla, da je ne sem nihče pok pok po riti, razen mamice in atija če bo nagajala.In da mora povedat, če jo je kdo pok pok.

Tako, da omeni vsekakor tovarišici, že za to, da se ta spodrsljaj ne bo več pripetil. In da bo vedela, da spremljaš otroka. Pa naj bo to v hecu ali ne!
Saj če ti reče, da je nagajala in jo je ošvrknila, ker nič drugega ni pomagalo, boš že potem odločala o tem naprej. Tudi vzgojiteljice so le ljudje, in verjamem, da če kakšen otrok ne uboga na cesti, skače sem ter tja, ko so tudi avtomobili zraven, da lahko otroka malo ošvrkne. Jaz osebno raje vidim, da ji da blago čez rit, kot da je močno zbije avto.  Čez rit si bo zapomnila, da ko je dovolj je dovolj, in da ima vzgojiteljica še nekaj otrok v varstvu, če pa jo zbije avto...pa raje ne bi govorila.

Če jo je pa brez veze, oz.da ti ne bo vedela razložit....potem je to druga stvar!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?