Blacky30
|
Petraz, jaz pa tebe čakam, da se kaj javiš. Te nisem hotela gnjaviti, ker si sigurno ful zaposlena. Ti kar hitro kaj napišem. lmarcel, joj, še malo..... kak se boste vi imeli kmalu fajn. Javi, ko bo, komaj čakamo. Držimo pesti. Ko boš nazaj, bom jaz sigurno že imela umetne nohte. Ja, naše spanje.... , je tak-tak. Če je ful utrujen, ni panike, zaspi takoj, sicer v moji postelji, ki je takoj zraven, pa ga potem prestavim v njegovo. Čez dan pa, če ga čuva moja mama, ni problema, zaspi takoj, brez da bi sploh prišel ven, če sem jaz doma, potem že imava malo problemov, da se moram potem razjeziti, da končno zaspi, če pa ga čuva moja babica, potem pa se največkrat zgodi tako, da sploh ne gre spat čez dan. On že ve, si nas je vse poštimal. Samo se mu takrat ful pozna utrujenost, tak da zagotovo dnevni spanec še potrebuje. Jaz se tolažim, da bo počasi res lažje, ampak včasih ob večerih pa sem že ful jezna, ker kar naprej hodi ven in vsakič reče: Mami ma Nejca zlooooooooo lada (prevod: mami ima Nejca zelo rada), samo da se jaz ne bi jezila, ve pa, da me s tem čisto omehča. Samo se ne dam!
|