Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 18:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
greve? moj vikend... cakanje popadkov in med njimi mirjenje 2 razbojnikov.+tega z napol kuhano vecerjo cakat dragega, da se prikaze iz sihta. nedelja....kuhanje zupe. in ostalega. nic od nic. stara privosci si, in se spokaj na vlak! dokler je se cas
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 18:27:05
|
|
|
|
Klemy82
|
Miška jst sm se že spokala. :D In je zakon. Še os ni toliko kot v Ljubljani. Aja, me je moj razveselil z SMSom, da je kuhinja usposobljena. YEEY. Me kr matra, da bi šla nazaj pa kuhat. :D Šala. Ta vikend je lahko konec sveta. Ne mrdnem nikamor.
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 18:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jao sem ti nevoscljiva!
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 18:36:38
|
|
|
|
Klemy82
|
Ah, miška, nč bit. Kaj je en vikend proti celemu življenju. :D
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:03:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Kakšen je pa vaš vikend? pa kak si me upaš to vprašat? od jutra do zdaj imam generalko v bajti...še sreča, da sem moža spakirala v službo, da to počnem brez lexaurina pravkar pavza ker se sicer ne bom mogla več zravnat.... pismo, naslednje ploščice bodo 1 x 2 m....da bo čim manj fug
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Kakšen je pa vaš vikend? pa kak si me upaš to vprašat? od jutra do zdaj imam generalko v bajti...še sreča, da sem moža spakirala v službo, da to počnem brez lexaurina pravkar pavza ker se sicer ne bom mogla več zravnat.... pismo, naslednje ploščice bodo 1 x 2 m....da bo čim manj fug ja, ja, ti kar pospravljaj. naslednji teden se vidimo. upam.
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:20:39
|
|
|
|
Klemy82
|
Rija, sočustvujem. Jaz sem imela to na programu prejšnji vikend.
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:28:27
|
|
|
|
water lily
|
Čudovit vikend.....pakiram
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:31:44
|
|
|
|
Klemy82
|
U, lily kam pa greš? :)
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:41:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
se moram kar pod misko_mccute podpisovat
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 19:56:33
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 U, lily kam pa greš? :) Prevert če turki res kadijo k turki
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 20:13:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Kakšen je pa vaš vikend? pa kak si me upaš to vprašat? od jutra do zdaj imam generalko v bajti...še sreča, da sem moža spakirala v službo, da to počnem brez lexaurina pravkar pavza ker se sicer ne bom mogla več zravnat.... pismo, naslednje ploščice bodo 1 x 2 m....da bo čim manj fug ja, ja, ti kar pospravljaj. naslednji teden se vidimo. upam. saj do takrat bo itak zopet tak vsrano, da boš mislila, da sem se danes lagala sicer pa kul!!!!!!!!!!!! pripravite se....za hodoš pa koruza je ravno tapravšnja
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 20:36:07
|
|
|
|
zvesta
|
pravkar sem vse spakirala, zdaj pa v kopalnico in spat... viiii, težko zaslužen dopust....
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 20:55:50
|
|
|
|
luan
|
Midva sva pa tudi že od četrtka na off .Mali je šel z babi in dedijem na morje.Sva čist sama v celi bajti, ful dobr.Skor tako, kot da bi bla na dopustu.
|
|
|
|
RE: Vzela sem si vikend na off... 8.8.2009 20:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Kakšen je pa vaš vikend? Fajn kot vsak.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?