Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzdolžno medenična vstava 7.12.2007 20:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolj bi hotela CR kot pa naraen porod otrok ima še dovolj časa da se obrne in tudi ni nič hudega če se rodi z ritko naprej. Če se ne bo obrnil do 37 tedna bodo verjetno delali zunanji obrat
|
|
|
|
RE: Vzdolžno medenična vstava 7.12.2007 20:28:49
|
|
|
|
Magi*
|
če se ne bo obrnil, ti bodo skoraj gotovo delali CR, ker roditi v prečni legi je tvegano. glede tega te razumem, da si želiš CR. da pa bi kar tako iz lepega si želela CR, pa ne bi razumela. sem bila po naravnem porodu 2 dni na intenzivni z mamicami po CR in vem, da so trpele veliko bolj od mene.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2007 20:32:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vzdolžno medenična vstava 7.12.2007 21:36:59
|
|
|
|
klarisima
|
Tudi jaz imam medenično vstavo in zunanji obrat je bil žal neuspešen. V ponedeljek imam pdp in danes smo izmerili , ki za normalni vaginalni porod v tej vstavi naj ne bi imela več kot 3800g (moja hvala bogu še nima te kilaže ampak je blizu ). Če se lepo odpiraš poskusijo naravno, če pa uvidijo, da se bi lahko preveč mučila, pa te bodo naročili za CR. S tem da moraš vedeti, da ima vsak porodničar svoj pristop in je različno od bolnišnice do bolnišnice. Je pa res, da ima tvoja beba še čas. Delaj vaje, ki so za to priporočljive (zjutraj na poln mehur podloži rito in bodi v tej pozi cca. 10min). Delaj jih 2x/dan. Izgubiti nimaš kaj. Se pa obvezno posvetuj glede vsega s svojim G. Pa srečno
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?