|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzajemni skladi - varčevanje
25.2.2005 10:15:52   
PIAF
Hojla, punce!

Zanima me, če katera ve, kako je kaj s temi vzajemnimi skladi. Namreč denar sem dala vezat na banki za nekaj mesecev in dobila borih 4.000 sit obresti in vidim, da zares več nima smisla! A se da denar vložit v Vzajemne sklade in ga potem npr. čez 6 mesecev ven dvignit, kot je to pri varčevanju na banki? Sem totalni laik glede tega, pa me zanima, če ve kaj več veste o tem? So stroški veliki?
Jaz bi npr. vložila 200.000 - a je to premalo?

Slišala sem, da so vzajemni skladi v povezavi z nekim zavarovanjem življ. - tega že imam sklenjenega pri zavarovalnici, tako da ne bi šla v to, da bi vsak mesec tja plačevala...

Vsak nasvet dobrodošel!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.2.2005 10:26:48   
D@isy
Mi nekaj vemo o tem. Piši mi na privat, mamo polno informacij.:sloncek:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2005 10:50:23   
vesnaRR
http://www.vzajemci.com/

http://www.skladi.com/

Lp, Vesna

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2005 10:58:05   
cmokec
:rozica: Piaf :rozica:, vzajemni skladi so namenjeni srednjeročnemu do dolgoročnemu varčevanju. Na krajši rok od enega leta se ti ne splača, za daljše obdobje so pa še najboljša oblika varčevanja.

VZ povezani z zavarovanjem = FONT POLICA.

Za več informacij mi lahko pišeš na privat, saj sem svetovalka a trženje letega pri KD in Slovenici.

cmokec

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2005 14:56:57   
Annny
A tole 'trženje' pa ne spada med male oglase?8)

Nalagam striktno v tuje VS- v naše se zaradi precenjenosti domačih delnic ne splača več.

Fond polica ni v redu- lahko ti povem na privat, zakaj ne.

Varčevanje (vezava) v bankah se, kot si že sama ugotovila, ne splača, ker je slo. inflacija (padec vrednosti tolarja) višja od obresti, ki jih dobiš. Realno si torej denar izgubila, ne pa dobila.

LP

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2005 14:58:18   
Annny
Iz VS lahko dvigneš denar kadarkoli, vanje pa lahko naložiš poljubno vsoto denarja (s tem, da imajo nekateri skladi tudi določeno spodnjo mejo oz. najnižji vložek).

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2005 15:03:12   
Annny
Še to...

Razni ''svetovalci'', ki ne znajo niti pravilno črkovati finančnega produkta, ki ga tržijo, in ki niso razgledani na vseh finančnih področjih, kar se mene tiče niso zanesljivi, niso neodvisni in se jim gre samo za to, da potegnejo provizijo od produkta, ki ti ga nameravajo prodati.
Tako da previdnost ne škodi!!
LP

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2005 17:38:27   
alfonzi
Živijo!

Mal prebiram to vašo debato...Vsekakor boljš, kot pa na banki, se strinjam z annny!Tudi sam vlagam na tuje trge! Pa teh skladov je ogromno...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2005 17:48:23   
alfonzi
:bravo:Se pa tud strinjam o 'svetovalcih'! Kako bo nekdo svetovalec, če trži dva produkta, a produktov je malo morje!! ?

Skratka, za naše malčke in malčice se bo treba oreng potrudit:kuza:, da jim bomo omogočili lepo prihodnost, dokler se ne bodo sami lotili iskanja boljšega jutri!!!

LP Alfonzi:)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?