Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 10:15:52
|
|
|
|
PIAF
|
Hojla, punce! Zanima me, če katera ve, kako je kaj s temi vzajemnimi skladi. Namreč denar sem dala vezat na banki za nekaj mesecev in dobila borih 4.000 sit obresti in vidim, da zares več nima smisla! A se da denar vložit v Vzajemne sklade in ga potem npr. čez 6 mesecev ven dvignit, kot je to pri varčevanju na banki? Sem totalni laik glede tega, pa me zanima, če ve kaj več veste o tem? So stroški veliki? Jaz bi npr. vložila 200.000 - a je to premalo? Slišala sem, da so vzajemni skladi v povezavi z nekim zavarovanjem življ. - tega že imam sklenjenega pri zavarovalnici, tako da ne bi šla v to, da bi vsak mesec tja plačevala... Vsak nasvet dobrodošel!!
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 10:26:48
|
|
|
|
D@isy
|
Mi nekaj vemo o tem. Piši mi na privat, mamo polno informacij.:sloncek:
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 10:58:05
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Piaf :rozica:, vzajemni skladi so namenjeni srednjeročnemu do dolgoročnemu varčevanju. Na krajši rok od enega leta se ti ne splača, za daljše obdobje so pa še najboljša oblika varčevanja. VZ povezani z zavarovanjem = FONT POLICA. Za več informacij mi lahko pišeš na privat, saj sem svetovalka a trženje letega pri KD in Slovenici. cmokec
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 14:56:57
|
|
|
|
Annny
|
A tole 'trženje' pa ne spada med male oglase?8) Nalagam striktno v tuje VS- v naše se zaradi precenjenosti domačih delnic ne splača več. Fond polica ni v redu- lahko ti povem na privat, zakaj ne. Varčevanje (vezava) v bankah se, kot si že sama ugotovila, ne splača, ker je slo. inflacija (padec vrednosti tolarja) višja od obresti, ki jih dobiš. Realno si torej denar izgubila, ne pa dobila. LP
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 14:58:18
|
|
|
|
Annny
|
Iz VS lahko dvigneš denar kadarkoli, vanje pa lahko naložiš poljubno vsoto denarja (s tem, da imajo nekateri skladi tudi določeno spodnjo mejo oz. najnižji vložek).
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 15:03:12
|
|
|
|
Annny
|
Še to... Razni ''svetovalci'', ki ne znajo niti pravilno črkovati finančnega produkta, ki ga tržijo, in ki niso razgledani na vseh finančnih področjih, kar se mene tiče niso zanesljivi, niso neodvisni in se jim gre samo za to, da potegnejo provizijo od produkta, ki ti ga nameravajo prodati. Tako da previdnost ne škodi!! LP
|
|
|
|
Vzajemni skladi - varčevanje 25.2.2005 17:38:27
|
|
|
|
alfonzi
|
Živijo! Mal prebiram to vašo debato...Vsekakor boljš, kot pa na banki, se strinjam z annny!Tudi sam vlagam na tuje trge! Pa teh skladov je ogromno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?