Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vzajemna 28.2.2007 20:38:57
|
|
|
|
sazi
|
Razumem, da si besna. Meni grejo ob besedi Vzajemna tudi kar kocine pokonci. ampak najprej se pomiri, potem pa preveri, kaj ti piše v pogodbi. Očitno si enkrat imela sklenjeno pogodbo z Vzajemno za dodatno zavarovanje. Takrat, ko sem imela jaz zavarovanje pri njih je bil nekje člen, ki je povedal, da je nek minimum za koliko časa se pogodba sklepa - ne moreš kar odsopiti. Najprej preveri in če tega ne najdeš ti res želim, da uspeš urediti brez večjih težav.
|
|
|
|
RE: vzajemna 28.2.2007 20:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vem da ne moreš odstopit, sam mela sem zavarovanje ko sem pavzirala. Ko imaš status naj bi ti pa mirovalo
|
|
|
|
RE: vzajemna 28.2.2007 20:43:15
|
|
|
|
jasnika
|
jaz sem nesla tja potrdilo o šolanju in podpisala in sem imela dodatno 1 leto v mirovanju, ti pa če nisi nič podpisala za mirovanje, pa,...
|
|
RE: vzajemna 28.2.2007 20:45:20
|
|
|
|
sazi
|
Aha, na mirovanje nisem pomislila. Če to kje piše, potem ne bi smela imeti problemov. Si jih takrat, ko si dobila spet status, obvetsila tudi pisno? včasih prav pride, če imaš kje shranjeno kakšno kopijo takih zadev, da se ne morejo izgovarjat, da niso vedeli (pa četudi si jih ustno obvestila - pač probajo vse, da potegnejo čim več našega denarja).
|
|
|
|
RE: vzajemna 28.2.2007 20:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pa... Mislim a ni to njihova dolžnost da mi dajo za podpisat če vejo da je treba če pridem tja vprašat zakaj mi pošiljajo položnice Pa moja sestra ga je poslaa po pošti in tud ni nič podpisala A pol bodo tud njo tožl al kako Pa še neki mi ni jasno. Štiri leta so minila oz. pet od kar sem sklenila zavarovanje. Plačevala sem ga eno leto štiri ne. Zdaj sem pa dobila za plačat sam za eno leto in tri mesece
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2007 8:28:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?