|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:20:01   
Anonimen
:zmeden:al je možno,da v tej vročini ima otrok vročino.moj mi je cel dan pomali kuhal.ni bila visoka ampak pri nama ja tako ko se že malo dvigne nad 37.5 mu moram dati sirup,ker je možnost napada večja,pri povišani temperaturi.pa mi je prav čudno,da je imel danes.me je malo strah za ponoči kaj bo,ker je moj v nočni.upam,da nebo imel zdaj lepo spi.:zaspan:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:32:38   
Ro-La
kolk pa je pil? v tej vročini lahko pri dehidriranosti zraste tudi temperatura

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:40:49   
Anonimen
saj pije cel dan pomalem se mi zdi da več kot jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:49:18   
Ro-La
ti ga samo zalivaj, naj spije okrog 2 litra v 24h, če ti uspe da spije več hvalabogu. raje ga sili s pijačo kot pa s hrano.

boš vidla kako bo jutri, če bo še temperatura pa pojdita k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:52:51   
Anonimen
upam,da bo v redu čeprav me je malo strah noči,ker ko mi začne redno kuhat samo čakamda ne dobi napada.ko se mu približa proti 38 st.mu že dam Voltaren.pa tudi noge sem mu malo močila v hladni vodi in roke preden je šel spat.:duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 21:56:09   
Ro-La
na nogice in rokice mu lahko daš mokre- hladne brisače in ga tako hladiš, če se ti bo zdelo, da bo začel kuhat. če pa ima zdaj temp. okrog 37,7, pa ker je njegovo zdr. stanje takšno kot je, bi mu jaz kr dala svečko, da si ti bolj mirna, pa tudi otrok bo lepše spal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 22:04:21   
Anonimen
zdaj ni vroč na otip pa lepo spi.saj,ko začne res kuhat ne spi cele noči.nazadnje sva oba imela streptokok in vročino sem mislila,da se mi bo zmešalo.sama s sabo nisem ladala potem pa še :duda:bolan.upam,da bo boljše jutri.dobil pa je prejšnji teden eno infekcijo pa sumim,da je od tega.ga je nekaj pičilo pa je dobil okužbo na ličku.ima takšem flek grdi se prav bojim da mu ne ostane kaj.saj mu mažem a kaj ko se slini pa si hitro zbriše.ali pa je od zob.mu gre namreč kotjak ven pa je tudi možno,da dobi vročino ali samo pri prvih?navem tega.boga deca kaj morajo dati skoz a,ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 22:16:34   
Ro-La
jaaaa, res so bogi:( ko so bolani

no, če zdaj lepo spi, pa se ti ne zdi vroč je tako vredu. kaj ima na mestu pika kaj gnojno?
pomojem od zob ni vročine:zmeden: ali pač:zmeden2: naš je ni imel- zaenkrat:)

pocajtkajta se, pa čimbolj zdrava bodita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vtej vročini vročina
29.5.2005 22:22:00   
Anonimen
to ima okrog 1.5 cm premera rdeč flek,ki je bil gnojni take bulice so bile gnojne zdaj več ne se mu suši ampak bo dolgo trajalo,da mu mine.pa nevem kolkokrat ga je že pičil komar pa mu nič ni bilo.to je imel enkrat zjutraj ko je vstal malo rdeče pa nisem obračala pozornosti na to.drugi dan pa že dosti večje in gnojne bule.pa sva šla k zdravniku,ki mu je dal le mazilo in rekel,da je infekcija.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?