Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 6.5.2007 21:55:23
|
|
|
|
dix
|
meni ni bilo pretirano hudo
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 7.5.2007 10:12:45
|
|
|
|
piščanc
|
zelo je odvisno od mehkosti/odprtja materničnega vratu. samo vstavljanje je bilo meni podobno navadnemu gin. pregledu, sem imela pa že dva poroda, kar pripomore k mehkosti. ko ga vstavi opozori, da bo vščipnila - to pa sekundo zaboli, kot da ti gre 220V čez telo. potem je pa konec. meni je npr. zobozdavnik hujši od vstavljanja mat. vložka
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 19:40:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 7.5.2007 19:49:14
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ni bolelo, je pa bolj neprijeten občutek. Nisem dobila nobenega analgetika, in sem tudi 2x rodila. Resno pa razmišljam, da bi ga dala ven, saj imam sedaj veliko bolj bolečo in dalj časa trajajočo menstruacijo.
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 7.5.2007 20:57:06
|
|
|
|
Tanyka
|
Je že za mano. Tudi mene je ful bolelo širjenje materničnega vratu-analgetik ne pomačga nič . Pa tisto tud boli ko , ko reče, zdaj bom vščipnila V glavnem Preživela Hvala za odgovore in lp
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 22:32:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 10.5.2007 16:19:14
|
|
|
|
piščanc
|
no čestitke, zdaj pa , da bo veselo. mene je najprej samo pregledala in pri tem mirno šarila po MV, pa sploh nisem vedela. tistih 220 je bilo pa pestrih, jaz sem kar poletela v zrak
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 19.5.2007 23:45:15
|
|
|
|
ronja
|
živeli kondomi, hehe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2007 1:29:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 20.5.2007 3:05:17
|
|
|
|
ronja
|
Ma žal ti ni, ne? kondomi že vejo, kdaj morajo zatajit - res pa je, da navadno takrat, ko nismo ravno striktni pri uporabi, se mi zdi ...
|
|
|
|
RE: Vstavljanje materničnega vložka,...... 28.5.2007 22:25:37
|
|
|
|
poška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja živeli kondomi, hehe bljak kondomi maternični vložek rules
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?