Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:13:00
|
|
|
|
florecita
|
Še nekaj o mehčalcih... zanima me, katere uporabljate? Jaz sem probala vse sorte,..od Silana, Lenorja, Luno ..vmesnih ****, do najcenejših,.. prav noben mi ne pusti nobenega vonja na cunjah! Sploh ko cunje poberem iz špage, itak se sploh nič ne voha. Mislim da zato, ker imamo pretrdo vodo,... mehčalca sedaj zaradi tega več sploh ne uporabljam, razen čebi res odkrila kakšnega dobrega! In ja, so cunje sedaj res malenkost ''trše'' dišale pa itak niso niti prej... Katerega se še splača probat
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:14:44
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jaz uporabljam Ornel z okusom čokolade... to je edini mehčalec, da mi perilo diši še nekaj dni po pranju...
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:18:43
|
|
|
|
elevitka
|
čudno... men po silanu summer ali spring ful dišijo tud ko se perilo posuši ! odkar imamo malčka pa uporabljam lenor sensitive (v kombinaciji z pralnim gelom ariel mountain spring) pa tud lepo diši.
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:25:52
|
|
|
|
orka
|
pri nas vedno diši,z ali pa brez mehčalca...če je stroj prepoln malo manj...in odvisno tudi kako hitro se suši...
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:27:21
|
|
|
|
florecita
|
Meni se zdi, da so potem cunje zaradi vetra ''trše'' in kot da tale zrak posrka ves ta vonj...
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:29:55
|
|
|
|
kristinaj
|
nobenega...
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:35:29
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita Meni se zdi, da so potem cunje zaradi vetra ''trše'' in kot da tale zrak posrka ves ta vonj... odkar imamo sušilca redko sušim na vetru (mogoče kavbojke) in tudi meni ni všeč,da se prehitro razdišijo...no v sušilcu pa sploh ne potrebujemo mehčalca in po arielu in sušenju cotke zelo lepo dišijo...ravno pred kakim mesecem,sem za nečakinjo obleke za dojenčka iz škatel prebirala (te cotke so bile v škatlah že leto in pol) in so tako lepo dišale...je pa res ,da se ne držim meric ampak dam po občutku,raje več kot manj :-)))
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne uporabljam mehčalca že uf, ene 5 let. Cunje niso nič trše, ima pa stroj fajn centrifugo, takoj ko so oprane jih poberem ven in obesim, pred tem pa še vsako cunjo "otresem". In to je to, ne opažam razlike, edino če posušim v sušilcu, potem so mehkejše. Glede (ne)dišanja mi je vseeno, ali cunje dišijo ali ne. Niti ne razumem, zakaj bi morale dišat.
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 10:58:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jaz uporabljam Ornel z okusom čokolade... to je edini mehčalec, da mi perilo diši še nekaj dni po pranju... nehaj, no!!!
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 11:01:16
|
|
|
|
Andromeda
|
Jaz kupujem lenor in to v Mullerju, ker so originale made in germany...čisto drug efekt kot made in magyar
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 11:03:42
|
|
|
|
tix
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jaz uporabljam Ornel z okusom čokolade... to je edini mehčalec, da mi perilo diši še nekaj dni po pranju... nehaj, no!!! Moram poskusit Jaz uporabljam Silan, mislim, da sivko in lepo dišijo ampak jih moram takoj obesiti drugače se učinek zgubi, dišijo pa še ko so suhe. Obešam jih v stanovanju, mogoče ima tudi to kaj veze in cele spalnica lepo diši
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 11:05:55
|
|
|
|
čili
|
Frosch - modre barve Me še drugi sprašujejo kaj uporabljam,ker otroc tko dišijo
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 11:11:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Jaz kupujem lenor in to v Mullerju, ker so originale made in germany...čisto drug efekt kot made in magyar se strinjam, drugače pa meni lepo diši tudi duel- rumeni, sem ravno danes vzela iz škatel poletno robo in še vedno dišijo.
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 11:25:43
|
|
|
|
Najaa
|
Edino po Ornelu mi dišijo cunje par dni. Uporabljam pa sensitive, otrok je gor narisan. Sušim tudi vzunaj pa isto diši.
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 12:03:49
|
|
|
|
alejna
|
jaz uporabljam tisega medvedka od Aloa Vere super je
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 14:17:55
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka odkar imamo malčka pa uporabljam lenor sensitive (v kombinaciji z pralnim gelom ariel mountain spring) pa tud lepo diši. enako.... in perilo diši še nekaj časa..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2010 15:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 15:12:12
|
|
|
|
~Biba~
|
verjetno je veliko odvisno tudi od kombinacije mehčalca in pralnega praška... za vsak slučaj poskusi mehčalcu dodat par kapljic navadnega kisa. zaradi vetra, da bi bile cunje trše? to pa prvič slišim...komaj čakam da je konec zimske sezone, in lahko dam cunje ven na luft.
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 28.5.2010 15:13:03 >
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 28.5.2010 19:36:32
|
|
|
|
Taddy78
|
Rumeni Duel, plavi Softlan (dobi se ga samo v Mullerju), beli Ornel (na katerem je dojenček) in zlati Silan... Luna je itak za k....sicer ful diši ko povohaš, cotke pa ne dišijo niti ko jih vzameš iz stroja. Sem problala že vse možno, pa cotke ostajajo dišeče dalj časa samo po teh mehčalcih (seveda v mojem primeru) .
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 29.5.2010 13:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz imam tud probleme s tem,vendar sem ugotovila,da se pere manj perila v stroju,perilo diši in je mehko drugače...nima efekta... Je pa zelo vredu mehčalec od blagovne znamke Muller in sicer blink..rumeni...po njem perilo lepo diši in je mehko
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 29.5.2010 14:03:52
|
|
|
|
kajalin*
|
plavi soflan-muler
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 29.5.2010 14:23:00
|
|
|
|
ledenaa
|
večinoma zdaj uporablkam samo gel rex.vse super in dolgo diši in oblačila niso nič trda
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 2.6.2010 18:18:26
|
|
|
|
honey
|
Jaz pa uporabljam Softlan (od Mullerja) v kombinaciji z Ariel ali Persil gelom. Pa ni važno, ali sušim perilo v sušilcu ali na zraku, mi perilo zelo lepo diši še dolgo časa. Ne vem, mogoča ima tudi centrifuga tukaj svojo vlogo. Enkrat mi je mali prestavil, pa nisem opazila in sem imela samo mislim da na 900 obratov, pa sem imela občutek, da niso niti tako mehke niti dišale niso. So se seveda tudi dlje časa sušile. Tako pa imam nastavljeno na 1200 in ni nobenega problema.
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 2.6.2010 18:58:24
|
|
|
|
Felicita
|
florecita, a ko cunje vzameš iz stroja pa dišijo (po mehčalcu)? ker če ne je možno da je kej pokvarjen/zamašen un sistem, ki mehčalec pelje v boben... pri nas je blo tko, pa smo rabl ene 3 tedne da nam je potegnil pol smo spucal zadevo pa je ok zdej.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Vsi mehčalci brez efekta 2.6.2010 20:20:00
|
|
|
|
pelin
|
Jaz mam tudi podobne izkušnje kot Florecita, vendar se men zdi, da mi perilo precej manj diši, če ga sušim v sušilcu, kot pa na "špagi". Kot bi ob sušenju v siušilcu ves tisti vonj izparel . Res je da so oblačila sušena v sušilcu mehkejša, vendar jaz prav pogrešam to, da mi ne dišijo cunje več tako kot prej, ko sem sušila zunaj. Še najbolj se mi obnesejo tisti zlati in rjavi Lenor...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?