|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsi me živcirajo!
25.2.2008 9:08:58   
dadica
Do poroda imam še 18 dni!!! pa me vsi že kličejo in živcirajo bo kaj ali nič. Kot da sem sama kriva, da še nisem rodila. Javljajo se mi znanci, ki me pol leta niti videli niso in me kličejo in  pošiljajo SMS kdaj grem rodituser posted image . Tudi sama bi si želea,l da bi bilo čim prej, ker sem že nestrpna ampak to pa je obup.
Res da sem prvič rodila skoraj mesec dni prehitro, ampak kje pa piše da bo vedno isto!

Tako zdaj mi je malo lažje pri srcu!user posted image

lp dadica( zaenkrat še user posted image )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsi me živcirajo!
25.2.2008 9:11:58   
fragola
veš kako je to ljudje smo firbčniuser posted image
ti ne se sekirat, ti boš šla pa itak rodit ko se bo otroček odloču, lahko bo tudi 14dni čez rok!

pa srečno in zdarvega user posted image ti želim!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 9:13:32   
petrolejka
Predlagam, da izlopiš telefon. Tudi mene non stop sprašujejo kako je, kdaj bo... Ko bo bo in bodo obveščeni. Ne vem, a folk ne razume, da si proti koncu želimo vzeti čas zase in imeti malo miru!?? Jaz se sploh ne oglašam več na telefon in en odgovarjam na mejle. Če so pa tako "zahojeni", pa naj bodo. Ne oziraj se na njih! Vzemi si čas zase!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 9:15:29   
Anonimen
a ni lepo ? men se je pa to tko fino zdel, da se je en zanimal zame :)

(odgovor članu petrolejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 9:19:38   
tintin
Joj, se spomnim teh časov in občutkov (rodila 8 dni čez rok). Sem nakurla vsakega, ki je firbcal kdaj bo in mi težil po telefonu. Za drugič sem se odločila, da ne povem točnega roka (skoraj) nobenemu, ker mi je šlo to res na živce. Kot da je že kateri user posted image notri ostal....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 9:22:44   
Blejka26
tko pač je..nimaš kaj..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 10:05:25   
marelicaa
Za hec poglej z drugega zornega kota. Te pokličejo in gre klepet na njihove stroške, poleg tega jim lahko obzirno poveš, da ko boš rabila pomoč jim boš že sporočila. Če pa jim je dolgčas jih povabi, da ti pridejo hišo pospravit (okna pomit, zavese oprat in obesit, perilo zlikat,...)- ene generalne spomladanske čistke se verjetno ne bi branila, a ne? Pa da vidimo, koliko jih bo za akcijo in če te bodo čez en teden spet poklicali. Malo me žlehtnoba- je ravno pravi čas, pa tudi pri meni gre user posted image počasi h koncu in se mi prav nič ne da. 

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 10:20:12   
dadica
Saj vem, da nič slabega ne mislijo, samo sem trenutno hormonska bomba na dveh nogahuser posted image in mi včasih manjka zelo malo do eksplozije! Mogoče pa jih zato tako zanima, ker mi bodo po porodu vsi hoteli nudit pomoč v gospodinjstvu in pri otroku, da se bom jaz lahko odpočila prvih šest tednov po porodu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem svizec zavije čokolado!!!user posted image

lp dadica

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 10:39:10   
Naja30
Mene so tudi začeli vsi možni klicat okoli pdp-ja, po njem pa sploh. Sej je lepo, če se en zanima zate, ja, kot je ena napisala, ampak ene 3 kolegice so me pa vsak dan klicale in samo vprašale, ali je kaj user posted image  Mislim, pa saj ko bo, bom vse obvestila. In tudi sem.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 13:00:16   
Neni13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rodila 6 dni čez rok. Lahko si predstavljaš kako je to bilo...Na sms-e in maile sploh nisem več odgovarjala...
Ja, takrat se vsi spomnijo...
Ignoriraj in uživaj še zadnje naspane noči...
user posted image  si bo že sama izbrala datum, ko želi imeti rojstni dan...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2008 13:01:22   
BlackyMouse
Bodi raje vesela nosečka, in jih ignoriraj! Zato imamo dva ušesa!

Lep porod

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2008 13:04:41   
*zvezdica*
Men se je tud zdel lepo, da jih zanima kako je z mano...bolje kot pa da bi bila pozabljena od vseh

Marcel in Zarja

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2008 15:21:42   
portugalka
joj dadica
tako zelo znano iz drugih situacij....
preden sva zanosila
kdaj bo, kako da ni še
in podobno
potem ko sva zanosila - zakaj pa nam niste povedali, zakaj se to skriva (mislm, nihče ni skrival... sam a boš ti klical zdej vse daljnje sorodstvo s katerim se vidiš enkrat letno???? norija totalnauser posted image )

pa naj se folk mal zase briga
mene tud to tolk razživcira, res
kr neki se vtikajo .... meni to sploh ni jasno...k sama ne bi tega počela in odgovor
"eni smo pač firbčni" mi dvigne pulz res
mislm, še kak blesav izgovor za vtikanje v tuje zadeve?
grozauser posted image
jst bi res izklopla telefon al pa  konkretno in jasno postavila meje!

midva jih enostavno zignorirava in je
trenutno v 27t - in kako bo na koncu s tem teženjem sporočim takrat... user posted image

veliko miru in lahek porod želimuser posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......