Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 12.8.2010 17:13:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Se bom "prislinila" na temo. Vem, da nekomu nečesa še nisem poslala (za menjave Shreka, Petrola in Spara), pa ne uspem izbrskati, komu in česa. Torej tisti, ki še čakate na mojo pošiljko - spomnite me, kdo ste in kaj čakate. Na e-mail kerensarr@gmail.com. Istočasno pa tudi tisto osebo, ki mi dolguje še eno malenkost, prosim, da mi jo vrne. Hvala.
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 12.8.2010 18:18:46
|
|
|
|
Beckie
|
Živjo Kerensa*. Midve sva se zmenile preko e-maila, da ti pošljem 6 nalepk SPAR Lego in magnetek Ostržka (sem že poslala, bi že morala dobiti); ti pa meni za vse skupaj 15 znamk, ki jih še nisem prejela.
< Sporočilo je popravil Beckie -- 12.8.2010 18:19:07 >
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 13.8.2010 12:38:29
|
|
|
|
Beckie
|
Študentka Mici, loonanai, Petraa pošta za vas oddana
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 13.8.2010 12:39:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
Beckie, zate je že oddano.
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 13.8.2010 15:35:22
|
|
|
|
Beckie
|
Najlepša hvala Kernesa*
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 17.8.2010 13:33:10
|
|
|
|
Beckie
|
Kerensa* si prepričana, da si prav poslala znamke? Ker jaz jih še vedno nisem prejela
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 19.8.2010 11:12:43
|
|
|
|
Beckie
|
No..Kerensa* vajine pošte še nisem dobila...
< Sporočilo je popravil Beckie -- 19.8.2010 11:20:56 >
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 20.8.2010 0:42:43
|
|
|
|
študentka Mici
|
Beckie kake znamke zbiraš?
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 20.8.2010 8:59:09
|
|
|
|
Beckie
|
Saj ne zbiram znamk Ona je nujno rabila Spar nalepke, takrat sem jih jaz še imela dovolj, zato sem ji poslala 6 nalepk Spar in njen zadnji manjkajoči magnetek - ostržka. Ker pa ni nič imela zame, sva zamenjali za nove poštne znamke, za pisma, ki se vedno rabijo. Ampak po dveh tednih še vedno nisem dobila znamk . Sem pa tudi že skoraj popolnoma izgubila upanje, da jih bom sploh prejela, razen če je šla na dopust, in pozabila oddati znamke zame
|
|
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 20.8.2010 9:30:40
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beckie Saj ne zbiram znamk Ona je nujno rabila Spar nalepke, takrat sem jih jaz še imela dovolj, zato sem ji poslala 6 nalepk Spar in njen zadnji manjkajoči magnetek - ostržka. Ker pa ni nič imela zame, sva zamenjali za nove poštne znamke, za pisma, ki se vedno rabijo. Ampak po dveh tednih še vedno nisem dobila znamk . Sem pa tudi že skoraj popolnoma izgubila upanje, da jih bom sploh prejela, razen če je šla na dopust, in pozabila oddati znamke zame Beckie, Kerensa je v Bosni. Piši ji še enkrat na mail, da nisi dobila, mogoče je pa kaj narobe poslala.
|
|
RE: VSI KI ČAKATE MOJO POŠTO 20.8.2010 10:19:50
|
|
|
|
Beckie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Beckie Saj ne zbiram znamk Ona je nujno rabila Spar nalepke, takrat sem jih jaz še imela dovolj, zato sem ji poslala 6 nalepk Spar in njen zadnji manjkajoči magnetek - ostržka. Ker pa ni nič imela zame, sva zamenjali za nove poštne znamke, za pisma, ki se vedno rabijo. Ampak po dveh tednih še vedno nisem dobila znamk . Sem pa tudi že skoraj popolnoma izgubila upanje, da jih bom sploh prejela, razen če je šla na dopust, in pozabila oddati znamke zame Beckie, Kerensa je v Bosni. Piši ji še enkrat na mail, da nisi dobila, mogoče je pa kaj narobe poslala. No, saj se mi je zdelo, da je na dopustu . Sem ji pa že več kot 5 mailov napisala...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?