Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 8:41:08
|
|
|
|
African queen
|
V Ljubljani-Jurman!
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 8:45:17
|
|
|
|
pravljica
|
ja, darjatimci, nisi povedala za kateri kraj te zanima
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 9:04:42
|
|
|
|
darjatimci
|
Ja saj niti ni problem kraj,no če sem natančna širša okolica lj.,ali niso pri Jurmanu igrala samo zunaj,hvala Darja!
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 9:07:44
|
|
|
|
African queen
|
Ma ne,tudi noter imajo nek grad....in mogoče še kaj novega,zdej že nekaj časa nismo bili tam..
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 9:15:50
|
|
|
|
BUČKO
|
:bravo:V centrih kot je city ali mc je polhno teh igralnic samo trenutno ti ne priporocam hodit ke v gužvo ker rasajajo virusi:sloncek:
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 9:40:53
|
|
|
|
Luni
|
Tako je, res lepo igralnico - notranjo imajo pri Jurmanu. Preverjeno! :muca:
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 9:44:58
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem jih videla tudi v kitajski restavraciji v Domžalah
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 11:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
V Pizeriji in špagetariji na Savskem otoku (Supernova) v Kranju imajo okroglo mizico s stolčki in lego kockami. Naš se kar zabava in drugi otroci, ki so mlajši, tudi.
|
|
|
|
Vsevedke na plan,prosim 17.2.2005 12:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, če prideš s smeri Brnik, je najbolje, da greš kar skozi vsa krožišča in skozi vse semaforje naravnost (med drugim se pelješ mimo Mercatorja na desni strani, pa čez kokrški most, pa mimo vodovodnega stopla na levi), pri semaforju ob zdravstvenem domu greš tudi še naravnost, nato pa po 50 metrih glavna cesta zavije levo, do semaforja j nato še kakih 100 metrov. V tem semaforju greš spet naravnost in se spustiš po obvoznici navzdol in ko prideš do dna klanca, zaviješ desno in si že na otoku. Tam je velik nakupovalni center in na skrajni levi strani trgovin je ta pizzerija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?