|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsem fosilkam za vzpodbudo
23.2.2008 8:31:56   
Napolitanka
Drage fosilke in ostale soborke, že nakaj časa ne sodelujem več na forumih.Včasih sem kaj vprašala, potem pa me je počasi vse minilo..znaki za nosečnost so bili na začetku najinega boja itak vsak mesec prisotni..dokler nekako nisem ugotovila,da itak mučim le sebe. V treh letih je bilo ogromno solz, prejokanih noči,smiljenja samemu sebi,svet je bil nepravičen, vsakič ko je kakšna kolegica zanosila pa solze...V tem času,sva praktično z mojim dragim "izgubila" vse prijatelje,nisva več imela kandidatov za preživljanje sobotnih večerov, kozarčkov vina v poletnih večerih ne smučanja..nič..seveda,vsi so bili noseči in dobili otroke..midva pa nič..Tako sem tudi sama zavestno prekinila vse stike s temi kolegicami,ker so one govorile le še v nosečnosti in otrocih,meni pa vedno znova ponavljale to zguljeno frazo "saj bo"! Mah klinc bo..bila sem že tako jezna,da mi je postajalo vseeno...Občasno sem pokadila kakšen cigaret,popila kozarec 2 ali 3 vina,pa sem potem sama sebe krivila,da mogoče je pa v tem problem itd..Skratka postala sem zagrenjenka,paranoik in tečnoba!!
Naj povem,da je bilo še hujše pri meni to,ker je bilo pri obeh vse super..bila sva oba 100% plodna,moj G mi je celo rekel,da sem tako idealna,da bi lahko nosila peterčke.Naredili so mi HSG(2 leti) in laparo (pre 1 letom) in me poslali domov z besedami : "gospa vam nič ni nimamo vam kaj delati,vse je b.p." Ja krasno,koliko krat sem si želela,da bi bilo kaj narobe,ker potem bi vsaj znali rešiti problem! No za nameček je nazadnje zanosila še moja svakinja..takrat se mi je pa svet podrl.Pa ne zaradi fovšije,to ni fovšija,ampak žalost , zakaj pa meni ne rata! Fosilke boste že vedle kakšen občutek je to,seveda nikomur ne želiš nič slabega,ampak srečen pa tudi nisi preveč za druge.
No naslednji mesec sem planirala začeti s postopkom IVF.Prej se nisem upala,ker sem se bala ponovnega poraza,saj mi je vsak poseg,klomifen in razne terapije so mi dale preveč upanja in ogromno razočaranja vsak mesec..Moram pa priznat,da mi je bilo zadnje pol leta že čisto vseeno in popolnoma ravno za vse.
Prejšni teden sem se vrila iz potovanja,kjer sem celo zbolela,bruhala, vročina.Sem pa tudi lepo vsak dan en kozarček dobrega vina spila,pa zvečer eno cigareto pokadila..imela sem se fajn in sem se čisto sprostila.
Pridem domov,čakam M ,skačem z vložki, celo prometrium sem nehala jest prej,ker sem si rekla,"ah sej ta mesec spet nula,nič..kaj bi sploh se še s tem filala....nobenih znakov (slabosti, celo dojke me niti najmanj niso bolele),le malo špikanja občasno v jajčnikih to je pa vse..Test sem naredila včeraj (3 dni zamude,ker je moja user posted image  bila vedno točna kot švicarska ura in res nikoli, nikoli ni zamujala) s totalnim strahom in pokazal je debeli dve user posted image user posted image .V bistvu še ne dojemam in le upam,da bodo čimprej minili 3 meseci,da bo kakršenkoli rizik za SS mimo..
Želela sem z vami deliti mojo zgodbo in vam povedati,da je res kar pravijo: NIKOLI NE IZGUBI UPANJA,KER TVOJ ČAS PRIDE,KO NAJMANJ PRIČAKUJEŠ.
POZITIVIZEM JE PA NUJA (čeprav ga je meni vse prevečkrat manjkalo).

Vsem vam želim čimprej velike in debele user posted image user posted image  - še posebaj jih privoščim vsem fosilkam!

ps. mogoče bo tole kaj pomenilo: ko sem prvič jedla klomifen sem dobivala 1 tableto pa ni bilo nič.Sem nehala,ker učinka ni bilo,svoje ovulacije pa sem itak imela. Zdaj sem 4 mesece jedla le po polovico klomifena zjutraj in 2 tableti prometriuma.Bila sem na dveh seansah pri ge.Karmen na refleksni terapiji.Ona je res duša in ti vlije nenormalne količine optimizma. Prava borka.
Vsem novim,ki pa pišete in sprašujete o pitju raznih krvomočnic itd pa povem,da si s tem delate SAMO ŠKODO! S TEM SI NAMREČ TANJŠATE SLUZNICO KAR PA NI UGODNO ZA VGNEZDITEV! RAJE POPITE ŠALICO ZELENEGA ČAJA - To je namreč nasvet ge.Karmen!

Lepo se imejte in želim veliko pluskov in user posted image .

Napolitanka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo
23.2.2008 8:49:25   
Bety upa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam Napolitanka!!!!

In naj tvoj čudež postane resničnost!!!!

Srečno!

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 8:50:25   
Bety upa
///Zeleni čaj zmanjšuje zalogo folne kisline v jetrah.///

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2008 9:08:49   
YULIAH
Napolitanka, iz srca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je, veliko je na psihi....želim ti zdravo nosečnost, pa lepo materinstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2008 9:18:20   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
take zgodbe mi poženejo kri po žilah in zaradi takih zgodb nikoli ne bom obupala!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 9:35:19   
srursa
user posted image user posted image user posted image Čestitke, nikoli ni  za obupat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 10:05:27   
Anonimen
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 10:41:13   
neela
Kapo dol!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Napolitanka, hvala za lepe in vzpodbudne besede, ki nam - še neusojenim - zelo zelo zelo veliko pomenijo!!!! HVALA TI!!!

Želim ti mirnih user posted image ter zdravega user posted image , ki ti bo zapolnil vajino življenje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 12:11:54   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2008 12:19:15   
pikovit
Draga moja Napolitanka.Najprej ti bom čestitala ob user posted image user posted image .Res je upanje naj umre zadnje.user posted image

Ko sem brala tvoj post sem videla sama sebe in če priznam mi je stekla solzica po licu,ker vem kako težko je takšno stvar doseč.To ni stvar,ki jo lahko kupiš ali si sposodiš to je stvar,ki ti jo mati narava podari.Tudi jaz sem na tem že dolgih 6 let in nič od nič.6 ivf,2 zamrznjenčka,2 spontanc,skratka vsega po malo.Danes pa sem 11 dan po et in še vedno v strahu čakam kaj bo.

Tako da punce moje upanje in pozitvno.Ni hudič,da nam enkrat rata.Poglejte našo Napolitanko.Zato so te stvari na koncu toliko bolj slajše.user posted image

Pogumno naprej.user posted image

Napolitanka hval,ker si delila tvojo srečo z namiuser posted image

Lep vikend vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 12:52:16   
Anitka
Oj Napolitankauser posted image Kako rada prebiram takšne novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vem kaj si prestajala in z vsem napisanim se popolnoma strinjam. Verjetno se me še spomniš. Tudi jaz sem fosilka in tudi jaz sem septembra tik pred obiskom v neplodnostni ambulanti zagledalauser posted image user posted image Poznam tvoj občutek, tvoje veselje ob vsem tem in  seveda verjamem, da je prisotnega tudi nekaj malček strahu do 12. tedna. Ne bom ti govorila, da se sprosti in ne misli na slabo, ker se občutka strahu ne da kar tako otresti. Povem ti le, da skušaj misliti čim bolj pozitivno in seveda skupaj s tabo bom tudi jaz upala na srečen zaključek in rojstvo zdravega otročička. Pa obenem ti želim lepo, mirno nosečnost. Res sem vesela, da vama je uspelo.

Vsem borkam pa naj je tudi tvoja zgodba vzpodbuda za naprej in seveda za konec še moja oguljena, a vsekakor pomembna fraza - UPANJE UMRE ZADNJE. Tudi ti si dokaz za to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2008 15:39:52   
Fargesia
Pikovit, stiskam pesti zate!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2008 15:43:16   
_ancica_
Iskrene cestitke se z moje strani!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2008 16:03:48   
varci
Super, iskrene čestitke in lepih user posted image  mesecev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2008 16:21:07   
tany83
Cestitam user posted image user posted image user posted image ... zdravo user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2008 16:46:15   
Lu33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in držim pesti, da se kar najbolje izteče.

Po treh letih in še malo čez verjetno tudi jaz že sodim med fosilke in prav dobro poznam kako je to če ničesar ne najdejo, kar bi lahko bilo narobe. Tudi jaz bi včasih raje videla,  da bi bilo kaj narobe in bi lahko to pozdravili, kakor pa da so vsi izvidi b.p., oročka pa nikjer...user posted image

Tvoja zgodba mi vliva upanje...

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2008 17:50:54   
lana38
Napolitanka!user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz se te še spomnim in verjetno tudi ti mene. V istem času sem tudi jaz začela delati na user posted image . Pri nas je pa vse skupaj trajalo 2,5 let. Vmes sem bila že enkrat user posted image , vendar se je zelo žalostno izteklo. Na amniocentezi so odkrili, da ima moja user posted image  Downov sindrom in sem bila marca 2006 na UPN in kar 3 x na abraziji, ker posteljica ni hotela stran. Potem po 6 mesecih sem dobila Klomifen za 3 mesece. Učinka ni bilo. Bila na HSG in diagnostični HYSC, kjer so odkrili, da imam v maternici zarastline kot posledico komplkikacij po UPN. Morala bi na operativno HYSC. Ko sem čakala na user posted image , da bi se naročila na HYSC, pa je ni bilo od nikoder. Takrat sem tudi jaz zagledala user posted image .user posted image  Moja user posted image  je bila rizična. Prva 2 meseca sem dobesedno preležala. Bila spet na AC. Tokrat je bil izvid OK. Zdaj pa imam doma že 2 meseca starega user posted image .
Torej je tudi moja zgodba lahko marsikomu v spodbudo.
Naj omenim še Anitko, ki mi je bila s svojim stavkom UPANJE UMRE ZADNJE v neizmerno veliko podporo v najhujših trenutkih mojega življenja, ko sem ostala brez svojeuser posted image , čeprav sem se sama tako odločila. Vem samo, da sem njej in vsem nam prikrajšala veliko trpljenja.
LP

lana38

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2008 20:14:54   
trinity22
Napolitanka iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim lepšo in mirnouser posted image

Pikovit zate pa stiskam pesti

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2008 20:20:24   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Take zgodbe, nam fosilkam in ostalim, dajo nov zagon in upanje. Kot je že bilo rečeno: UPANJE UMRE ZADNJE.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2008 20:59:32   
Raguel
RESNIČNO IZ SRCA ČESTITAM!!!
KAPO DOL.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2008 21:26:26   
Rubin.
Čestitam!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.2.2008 21:29:54   
Anonimen
Bravo! user posted image

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2008 22:24:26   
Anonimen
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2008 22:24:38   
stuhica
super napolitanka bravo zate sem prav vesela, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti le še zdravo in lepo nosečnost!

In moram reči da tudi jaz ko sem brala sme vidla delno tudi samo sebe v tej zgodbi trpljenja in neskončne želje po otročku! Sem imela 2x IMN, zanosila sem spomočjo klomifenčka , ostala brez jacevoda itd... v glavnem trajalo je kar par let preden nama je uspelo in takrat ko  nama je uspelo je bilo konec mojega trpljenja.

Še enkrat bravo upam da bo vse v redu! Zdej pa le upam da še meni še enkrat uspe brez zapletov ki so mi jih žal zdravniki že napovedali!

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2008 22:26:05   
Anonimen
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?