|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsem, ki greste rodit, priporočam...
29.1.2005 11:32:30   
babylove
... vodo v razpršilcu.
Neprecenljivo, ko imaš suha usta od vsega tistega dihanja, pa ti vode ne pustijo pit!

Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.1.2005 11:35:41   
total
Jaz sem imela lahko vodo skoz ob sebi,ko mi je zmankalo mi je babica sama prinesla.

Lp:rozica:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 11:39:22   
malika
Jaz sem jo tudi lahko pila po požirkih. Edino na koncu, tik preden je glavica ven pokukala mi je rekla zdaj pa ne več pit, ampak samo splahnit usta.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 11:58:25   
nita

O, tole je pa neki za mene - si bom zapomnila...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 12:09:03   
mata
Jaz sem imela vodo v razpršilu sabo, pa tud pomislila nisem nanjo tiste štiri ure rojevanja...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2005 12:36:55   
Anonimen
Jaz pa vsem tistim, ki jim ne pustijo piti po požirkih, priporočam da se temu uprejo!

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2005 13:24:09   
kimi
babylove se popolnoma strinjam s tabo. Meni so celo dali požirek čaja

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2005 13:29:37   
petraCBU
Zakaj pa ne smeš piti med porodom? Jaz se namreč že po naravi, v mrazu in miru prekomerno potim in sem zato stalno žejna in dehidrirana. Torej me ob ob rojevanju čisto izsušilo, al kako?!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2005 14:18:37   
Abby
Če te morajo nujno operirati (carski rez ipd), je možnih več zapletov pri anesteziji, če je karkoli v želodcu.
Osebno sem popila kozarec vode ob štirih zjutraj, preden sem šla v bolnico, potem pa do petih popoldne nisem pila ničesar. Kasneje se mi je še tedne dolgo zdelo, da se nikoli ne bom mogla odžejati.
Res pa imajo na oddelku v sobah vrč s čajem, da se po porodu lahko po mili volji nacejaš.

Saj res, za kakšno razpršilo gre? Za po obrazu?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2005 17:30:59   
Annny
Meni so tudi pustili piti...res pa je, da so mi potem 2x prinesli kahlico, ker sem bila na umetnih popadkih s katetrom za EA zadaj, pa nisem mogla na WC:)-
Skratka- jaz pa vsem nosečkam priporočam, da rodijo z EA...sploh ne bodo imele suhih ust, ker bo vse tako hitro in neboleče mimo:)-:)-:)-

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2005 0:58:03   
Jančika_
Jaz na slikah vidim, da so mi dali lonček s čajem ob porodno posteljo, a se mi niti sanja ne, če sem ga kaj spila, sem imela toliko drugega dela:)-. Ne spomnim se, če sem bila žejna:zmeden:...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2005 15:56:43   
Blink1
Ola...jaz sem imela vodo zraven in sem vsake toliko malce spila...Res pa sem si vzela vodo Izvir Guava, ki sem jo imela ful rada, tam pa mi je Edi kar hitro moral zamenjat z navadno...Ne vem zakaj..

No, ko sem rodila pa so mi dali lonček čaja, ki je ful pasal.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2005 15:58:26   
KIRA
jaz sem pa po CR bla tak žejna, da sem mislila, da me bo konc. pa so mi samo 1 požirek dali vse do večera:zmeden:. drgač pa infuzijo 1 za drugo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2005 16:03:01   
Blink1
Hmmm...pri CR je zgleda drugače...Jaz bi verjetno lahko še kakšen sendvič zmazala med popadki:)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2005 16:13:44   
cinci
jst sem tud full pila vmes,sem še babco vprašala če lohk pa mi je rekla da je še priporočljivo...je pa res da mi je vmes 2X prinesla kahlico:ups:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?