|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse rumeno
1.8.2005 9:38:26   
Ulla
Prosim pomagajte mi z nasveti. Danes naj bi bil 15-16 dan po :hudicek: in sva pred tem veselo delala na :duda:. Opazovala sem tudi sluz tako, da sem lahko mogoče lažje ugotovila kdaj je O, vendar danes zjutraj se zbudim in grem na stranišče in vidim na hlačkah kar velik rumen flek?Kaj se je iločilo rumeno telesce?? Kaj naj bi to pomenilo?? A polj, ko se rumeno telesce izloči ni prišlo do oploditve oziroma oploditev ni več možna?Hvala vsem.:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vse rumeno
1.8.2005 9:48:28   
IrenaO.
Mogoče imaš pa kakšno vnetje?

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vse rumeno
1.8.2005 9:54:53   
melodija
Kak zdaj to? Jaz tudi od ovulacije dalje opažam rumeno sluz....v velikih količinah. Tega še nisem doživela. Sedaj, tik pred menstruacijo, pa se je to malo umirilo.
A ta rumena sluz kaj pomeni al kaj? :ups:

Ojoj,....kolko stvari še ne vem:zmeden2:!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vse rumeno
1.8.2005 10:31:06   
tinkamiška
Ponavadi se v času O pojavi prozorna vlečljiva sluz,ki jo nakazuje, ni pa nujno. Če je pa rumena pa menda ni najboljše, sploh če ima čudenj vonj. Lahko da gre res za vnetje:zmeden:

Lp,
Tinka

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vse rumeno
1.8.2005 10:40:06   
melodija
Hm, ampak....ta rumena se mi je začela pojavljati takoj po tisti prozorni, ki bi naj bila ovulacijska.... Total čudno!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vse rumeno
1.8.2005 10:41:55   
Ulla
Jaz sem pa zdej zvedla od ene mal bolj izkušene, ko je tut dolgo časa delala otroke pa pravi, da je ta rumena sluz zastarela sperma, ki se počasi izloča. Sej, če med 10-18 dnevom vsak dan, pa da nekako zadržuješ spermo, da koj ne steče vse ven, se potem počasi izloča in nastane taka rumena?? Mislim, da je tako. Vnetje?? nič me ne špika al pa boli?:)

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vse rumeno
1.8.2005 13:55:53   
naja78
rumeno telesce se ne more izločiti!!!!!!!!!!!!!!lahko je močefit-skisan:bravo::)-,ali pa malo vnetja.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vse rumeno
1.8.2005 16:04:11   
Bety
ha ha ha...:)- :)-...dobro si to povedala...:)-:)-

LP

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!