|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse o lepotnih operacijah...
23.2.2007 20:04:19   
HuAnita
Zanima me:
- je katera že šla pod nož? Zakaj? Koliko je stalo?
- pod katerimi pogoji bi šle na takšno operacijo?
- poznate koga, ki je bil, pa so ga 'zafurali'?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse o lepotnih operacijah...
23.2.2007 20:06:11   
lemavrica
Včasih sem si hotla it nos popravt, zdej sem se pa sprijaznila z njim. Me včasih še prime ampka tud hitro mine. Ne poznam nobenga ki bi se šel operirat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2007 20:33:28   
Anonimen
Jaz bi si pa dala ovečati prsi,če nebi bolelo.user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 20:55:39   
Anonimen
Če je odstranitev maternih znamenj lepotna operacija, potem sem šla pod nož.
Nisem si jih pa dala odstranit iz estetskih razlogov (zdaj zgledajo brazgotine 3x hujš kot prej pikice) ampak zaradi tega ker so bila velika in na nevarnih mestih.

Pa ja... prav izistega razloga bom še šla pod nož.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 20:59:42   
NEVA-1
Poznam žensko, ki si je dala trebuh operirat po tretjem porodu, oz. kožo na trbuhu, pa se ji nič ne vidi, tko da je niso zafural...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2007 21:06:39   
HuAnita
Neva1 - koliko pa to stane?

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2007 21:09:26   
NEVA-1
Pojma nimam, ona je to naredila že pred 10-leti, se pa lahko pozanimam...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2007 21:22:53   
ona
Jaz grem pa v kratkem na en lepotni poseg in sicer odstranit celulit in me je kar malo strah!Ne grem pa na liposukcijo,temveč na eno novo varianto z ultrazvokom,tako,da več sporočim po poseguuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2007 21:32:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Zanima me:
- je katera že šla pod nož? Zakaj? Koliko je stalo? Ne.
- pod katerimi pogoji bi šle na takšno operacijo? Samo iz zdravstvenih razlogov - mene že ne bodo rezali po nepotrebnem.
- poznate koga, ki je bil, pa so ga 'zafurali'? Poznam jih kar nekaj, ki so bile, zafurali pa niso nobene od teh.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2007 22:43:53   
tanaja*
Jst bi si pa dvignila prsi...Kakšne izkušnje katera?

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2007 22:51:36   
nejcko
Jaz bi si tudi joške dvignila, pa proti odstranitvi celulita tudi ne bi imela nič (ona, nujno sporoči!!!). Mi je pa mama obljubila, da mi bo plačala korekcijo nosu ... le do posega še ni prišlo. Če sploh kdaj bo? Mi je kar malo škoda denarja, čeprav bi imela nov nosuser posted image  

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2007 22:59:28   
Veverička
Aha, jaz pa sem naročena na operacijo povečave prsi, ker imam podobno kot ti HuAnita v tvojem opisu. Čeprav imam samo enega otroka. Pravzaprav mojih jošk sloh več ni, še za dudo jih verjetno ne bi mogli uporabljat. Ne vem, kam so šleuser posted image user posted image user posted image
Strah me je....hm, ne da se niti opisat, kako. Najbolj tega, da ne bom mogla dojit (če bom še kdaj rodila) in pa, seveda, kakšnega zapleta med ali po operaciji.
Ampak, tako sem se odločila, ker brez njih mi pa ni živetiuser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2007 23:01:56   
Magi*
nejcko, korekcijo nosu? pa saj je čsit fleten, čisto tak, no...tvoj:) sicer pa imam jaz tudi zgleda grške prednikeuser posted image

odstranitev celulita? z ultrazvokom. no, to pa tudi mene zanima. sicer pa se ne bi rezala kar tako, zarad lepšega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2007 23:11:59   
nejcko
Magi, moj nos se z leti spreminjauser posted image Resno, preden sem rodila, je bil malce drugačen, tak pravi grški nos, zdaj se je pa nekam potegnil v špico in na pol razklal po sredini ... ga vleče bolj na sever očitnouser posted image

Ne, resno, moja surla me zelo moti.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2007 23:14:04   
Magi*
ja, saj z leti menda nos in ušesa (in rit) rastejo, vse ostalo pa se manjša user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2007 23:19:58   
kofetek2010
popravljen imam nos user posted image  
ampak zato, ker je bil zlomljen in nisem mogla več dihat na eno nosnico user posted image  v bistvu so mi naredili "rekonstrukcijo", ker mi je šla grbica na desni strani ful na živce...

večina pa sploh ni opazila, da imam popravljen nos user posted image user posted image user posted image  

plačat pa nisem rabla nič, je krila ZZZS, ker so mi ga popravili mmogrede, ko so mi naravnali pretin (hrustanec med nosnicama) user posted image

mi je pa user posted image  za letošnje Valentinovo podaril liposukcijo, samo pogum še moram zbrat user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2007 0:05:42   
Moyca_
bom si dala joške dvignituser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2007 0:48:06   
Anonimen
Ko zberem 1.500€, grem po joške. user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2007 12:04:34   
ona
pregled imam 6.3 in potem vam kaj več povem kaj mi bodo delaliuser posted image
komaj čakam,da se mi malo zmanjša obseguser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2007 12:32:56   
nejcko
Še to, ona, kolk pa je to košta???

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2007 12:42:56   
Marogica

Zanima me:
- je katera že šla pod nož? Zakaj? Koliko je stalo?Nisem še šla.
- pod katerimi pogoji bi šle na takšno operacijo? Zdravstveno in lepotno, odvisno kaj in zakaj. Aja, pa jajca bi morala imetiuser posted image
- poznate koga, ki je bil, pa so ga 'zafurali'?Poznam, pa ju nisu zafurali. Razen in TV

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2007 13:16:20   
Tejči
Nisem še šla pod nož, niti ne poznam nikogar. Če bi pa že imela presežek denarja (kar dvomim, da ga bom kdaj imela), bi si pa šla malo zizike popravit, pa celulit stran dat..samo pol bi pa že bila preveč perfektnauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2007 13:35:31   
hariba
V osnovni šoli so mi poppravili levo uho, ker je bilo bolj štrleče kot desno. To je bil majhen poseg, zakaj večjega se ne bi odločila, razen če bi recimo imela ekstremno velik nos. Razmišljam pa tudi ja o odstranitvi( liposukciji) maščobe na trebuhu po porodu. No zanimivo se mi zdi pa tudi to kar greš ti ona. Bom še spremljala, če boš po posegu kaj več napisala.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.2.2007 13:40:10   
Bubamaraa
Počakam na drugi porod(najprej morm seveda zanosit), potem grem pa si dvignit joške...Ker pred porodom so mi kljub temu,da so kar velike lepo stale...sedaj se pa približujejo preveč popku....tko,da grem...sam ne vem čez kolk let bo to...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.2.2007 16:44:04   
Strawberrie Cherrie
Poznam
enih par punc s popravljenimi in umetnimi joškami...ne vidim razlike. Koliko stane? Me dejansko nikol ni zanimalo, poznam jih samo bežno.
Če se dajo moje joške popravit s silikonskimi modrci, se neb spuščala v bolečine.
Ajde, ampak rit - tole bi pa takojuser posted image - sem ploska zadaj, hmmm -> kot da sploh neb blo kej tam, niti ni očitne črte med eno in drugo ritnicouser posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.