Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 7:21:20
|
|
|
|
puncica
|
Danes pa tudi mi praznujemo jeeeeeeee :sloncek: :sloncek: in kar 5 enoletnikov HANA (Nogavička) :sloncek: JANJA (puncica) :sloncek: ZALA (mala Zala) :sloncek: FILIP (Kristina) :sloncek: JAKOB (bebica) :sloncek: danes na :torta: pihajo 1. svečko. Slastno in dobro :torta: in veliko lepih :darilo: za vse z mojo pupo vred:. :bravo: :sloncek: Današnji mesečki :duda: so: 4 mesece: LANA (Libra), TIA (tanaja*), ANŽEJ (Suzi*) 5 mesecev: LIZA (lenkaS), NEJC (Mojca 78 ), TIMOTEJ (tini*) 6 mesecev: TIM (Vallery!), 7 mesecev: NASTIA (asso), PETRA (Nedelja), MATIJA (Marjeta) 8 mesecev: ZALA (ksenija.), TIN (tinica) 9 mesecev: LARA (zdenka17) 11 mesecev: AJDA (atis), MAŠA (Taša) :bravo: :bravo: :bravo: Vsem imenovanim in neimenovanim slavljencem čestitke :bravo: , mamicam pa šopek :rozica: :sloncek: :sloncek: :bravo: :bravo: LP P.S. Za napake in dezinformacije se vnaprej opravičujem:)-
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 7:25:22
|
|
|
|
corfu
|
Čestitke vsem slavljencem:bravo:, mamicam pa šopek rož.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 7:41:42
|
|
|
|
CatJa
|
:sloncek: tudi mi se pridruzujemo cestitkam! :sloncek: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo:
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 8:52:30
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke:sloncek::sloncek::sloncek:, pa eno dobro :torta:, pa veliko :darilo:.
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 9:02:41
|
|
|
|
tanaja*
|
Punčica, naša Tia je danes stara 3 mesece, ne štiri ;). papa,tanaja*
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 9:08:59
|
|
|
|
puncica
|
tanaja, takoj popravljam:)- se zgodi sori:ups:
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 9:27:55
|
|
|
|
tanaja*
|
ni panike :)-:)-:)-
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 10:17:26
|
|
|
|
asso
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke vsem. Naši sem celo torto z gozdnimi jagodami spekla za 7 mesecev :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Slučajno je no, naletelo, da sem jo včeri pekla, ne zanjo, ampak za vse okoli nje
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 11:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Se nas je pa velik lansko leto na današnji dan trudilo, a ne? :)- Čestitke vsem ostalim enosvečkarjem :love: in tudi vsem ostalim mesečkom. Mi se bomo sladkali z jagodno torto :sloncek::sloncek::sloncek: Jo morm še dokončat :)-
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 12:12:02
|
|
|
|
puncica
|
mi jo bomo pa pri tašči dobl,. mmmm bo dobra:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 14:22:30
|
|
|
|
Libra
|
Puncica, tudi moja Lana je stara šele(zame že) 3 mesece. Saj vem, da se trudiš in da pri toliko podatkih ni težko narediti napake. LP
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 16:05:11
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše! :torta: Tud mi praznujemo... 15 mesecev, pa ne bo glih fešte-bogica ma vročino. :(
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 17:05:41
|
|
|
|
Suzi*
|
No, pa tudi naš Anžej je star šele 3 mesece. :love: pa pa, Suzi*
|
|
|
|
Vse najboljše slavljenci... (2.6.) 2.6.2005 17:06:24
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Vse najboljše vsem:bravo: Pa kako lepo :torta: jom specite!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?