Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 7:25:08
|
|
|
|
emaa
|
Vse naj naj:torta::darilo::duda::morje::torta::darilo::duda::morje:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 7:56:42
|
|
|
|
kajča
|
vse najboljše :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::torta::rozica::darilo:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 8:16:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
VSE NAJBOLJŠE!:rozica::rozica::rozica: Da se ti izpolnjejo vse skrite želje....veliko ljubezni, osebne sreče in zadovoljstva! :torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo: :rozica::darilo::rozica::darilo::rozica::darilo::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 8:16:44
|
|
|
|
TANTRA
|
Vse najboljše Mojca, naj se ti čimprej uresničijo največje sanje :duda::duda: in naj ti bo življenje poslano z lepimi presenečenji :rozica::rozica::rozica::torta::torta::angel:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 8:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 8:21:00
|
|
|
|
Skorpija
|
Mojca vse najboljše ti želim :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in počasi koracljam za tabo, ker sva isti letnik ;)
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 9:35:00
|
|
|
|
Nyah*
|
Vse najboljse za te :rozica::rozica::rozica::rozica:, vse najboljse za te :darilo::darilo::darilo:, vse najboljse draga Mojca :torta::torta::torta:, vse najboljse za te :rozica::rozica::rozica::rozica:! Naj se ti izpolnijo vse zelje!
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 10:27:43
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 10:43:46
|
|
|
|
biba77
|
:torta::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::torta:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 10:59:01
|
|
|
|
anajmad
|
Se pridružujem čestitkam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 11:26:18
|
|
|
|
Pia73
|
:torta::darilo::rozica: ČESTITKE :rozica::darilo::torta:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 11:57:33
|
|
|
|
Marina_
|
:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: ...in naj se ti izpolnijo vse želje.......
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 11:59:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Vse najboljše:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: pa sej vemo kaj naj se uresniči, ko boš pihnila svečke;) :miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 12:54:17
|
|
|
|
buškica
|
Vse najboljše mojca9000, :rozica::darilo::torta:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 15:21:12
|
|
|
|
saša24
|
mojca! tudi jaz ti želim vse naj naj, pa naj se ti izpolnijo vse skrite želje. pa čimprej, da zagledaš :roza::modri:- :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 16:58:57
|
|
|
|
Anitka
|
Vse naj, naj še z moje strani :torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 17:53:59
|
|
|
|
kristy
|
Ne želim, da se ti izpolnijo vse želje, sanje in upi, ker potem ne boš več želela, sanjala in upala. Želim, da se ti izpolni toliko želj, sanj in upov, da boš srečna.:duda: Kristy
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 18:29:59
|
|
|
|
aljča
|
Draga Mojca! Za tvoj osebni praznik ti iz srca želim, da bi se ti izpolnile vse tiste skrite želje,ki jih skrivaš v srcu. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Vsako sekundo se za nas začenja novo življenje. Radostno mu pojdimo nasproti. Naprej moramo, če hočemo ali ne, in bolje bomo hodili, če bomo gledali naprej, kakor če se bomo nenehno ozirali nazaj :torta::sloncek::darilo::torta::sloncek::darilo: :torta::sloncek::darilo::torta::sloncek::darilo: :torta::sloncek::darilo::torta::sloncek::darilo: :torta::sloncek::darilo::torta::sloncek::darilo: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 21:26:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce hvala vsem in seveda vsaki posebej za lepe želje in izrečene besede. Iz srca se vam najlepše zhvaljujem in mislim na vas :miska::miska::miska::miska::miska:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 13.6.2005 21:50:25
|
|
|
|
Kornelija
|
Ljubezen in sreča sta bisera dva,naj te v življenju spremljata oba:rozica::rozica::rozica::rozica: Vse najboljše:torta::darilo::torta::darilo:
|
|
|
|
Vse najboljše mojca9000 .... 14.6.2005 9:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse!! :rozica::rozica::rozica: :miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.