Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse najboljše in čestitke (29.1.'06) 29.1.2006 12:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše in čestitke: PIA 1 za 27. rojstni dan! JAN (od MISKA01) za 6. rojstni dan! MESEČKI: 9 mesecev praznuje: LANA (binica) ŽANA (Maya 80) 6 mesecev praznuje: NEJA (Jessy) 5 mesecev praznuje: ALANA UMA (nogometas) SAMUEL (kathy) 4 mesece praznuje: ALINA (doroteja23) 3 mesece praznuje: ŽAK (uma) 2 meseca praznuje: LUKA in JAKA (mujcek) Danes vas je bolj malo slavljencev, zato pa vam želim, da bi se imeli toliko bolj super!!! Pri MISKI01 pa te dni kar na veliko praznujejo, ker se rojstni dnevi malčkov kar vrstijo.
|
|
|
|
RE: Vse najboljše in čestitke (29.1.'06) 29.1.2006 13:07:22
|
|
|
|
Cikica
|
ČESTITKE IN VSE NAJ NAJ.
|
|
RE: Vse najboljše in čestitke (29.1.'06) 29.1.2006 14:12:12
|
|
|
|
Moyca_
|
vse naj, naj
|
|
RE: Vse najboljše in čestitke (29.1.'06) 29.1.2006 14:23:29
|
|
|
|
sezam
|
VSENAJBOLJŠE!!!!
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?