Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 7:16:31
|
|
|
|
puncica
|
ERIK (MEGY-Patricija) ima danes na :torta: že 3 svečke. :bravo: :sloncek: Slastno in dobro :torta: in veliko lepih :darilo:. :bravo: :sloncek: Današnji mesečki :duda: so: 1 mesec: BOR (Čajček) 2 meseca: ELA (tiktak), NIKA (patty), TIAN (Arwen) 3 mesece: KLARA (DE...KLA...), LUKA (maja1977) 4 mesece: ZOJA (Dolina), TIAN (atinav) 5 mesecev: TIMOTEJ (Marija*), ŽAN (pia1) 6 mesecev: LUCIJA (mika), GABRIEL (Selena), GAŠPER (kepa*) 7 mesecev: DOMEN (Nani-nani), JURE (sergeja26) 8 mesecev: MATIC (rubin) 9 mesecev: LARA (maja24), ZALA (princeska Zala), VAL (janaja) 10 mesecev: BORUT (borci) :bravo: :bravo: :bravo: Vsem imenovanim in neimenovanim slavljencem čestitke :bravo: , mamicam pa šopek :rozica: :sloncek: :sloncek: :bravo: :bravo: LP P.S. Za napake in dezinformacije se vnaprej opravičujem:)-
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 8:13:07
|
|
|
|
maya1
|
vse najboljše Erik za 3 svečke. želim ti eno veliko :torta: in kup :darilo::darilo::darilo::darilo:. čestitam tudi vsem mesečnikom. :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: lp m.
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 8:20:18
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Puncica hvala res iskreno!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:In pa maja 1 seveda da ste se spomnili na mojega sinkota, ki ima ravno danes 3 roj.dan zapili ga bomo v soboto tako da v soboto dobite sladko :torta::torta::torta: tudi ve ,ker me jutri in v četrtek čakata izpita, zato smo slavje prestavili na soboto imeli pa bomo piknik.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 8:37:02
|
|
|
|
BUČKO
|
Erik še veliko sveč ti želimo:torta::torta::torta::torta::darilo::darilo: pa seveda vsem mesečnikom tudi:sloncek::darilo::torta::darilo::torta::sloncek::torta::darilo:
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 9:03:50
|
|
|
|
HuAnita
|
:bravo: :bravo: :bravo: Vsem :torta::darilo:, mamicam :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 9:15:58
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke vsem!:sloncek::darilo::sloncek::torta::sloncek::darilo:
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 14:25:31
|
|
|
|
mika
|
Hvala puncica - kako lepo misliš na vse. Ja, ja, pred pol leta sem ob tem času že feeeejst utrujena čakala na mojo:duda:....in prišla je....naaaaajlepša :rozica:, ki sem jo kdajkoli videla.
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 14:26:44
|
|
|
|
mika
|
Čestitke vsem ostalim slavljencem in njihovim mamicam. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse naj ERIK in vsi slavljenci... (20.6.) 20.6.2005 14:30:38
|
|
|
|
atinav
|
O hvala lepa puncica...res lepo od tebe. Ja že 4 meseci so našemu Tianu, res je pravi mamin in očijev srček:love:. Vsem ostalim tudi vse najlepše!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?