Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 9:17:15
|
|
|
|
cupacups
|
zakaj pa ti je G predpisal mirovanje? to me zanima ker sem jaz tudi imela predpisano strogo mirovanje, pa me zanima zakaj ti je to rekel....da ti znam povedat
|
|
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 9:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaradi močnih krčev in rjavega izcedka....
|
|
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 9:26:02
|
|
|
|
aluš
|
Jaz nisem imela predpisanega strogega mirovanje, temveč počitek leže z dvignjenimi nogami (prenizka lega). In mi je res najbolj pasalo (oz. me je najmnj bolelo) če sem ležala. Vic je bil v tem, da me je kakor sem mal preveč okol "štamfala" bolelo ko . Bolel me v bistve ves predel trebuha, spodaj, zadaj. Jaz sem sicer gospodinjska opravila nekak naredila. Lepo počasi (perilo, pospravljanje), no kuhal je mož, pospravljal tudi na pol (pomival, sesal, jaz sem samo prah pa kopalnico). Sedet mi sploh ni pasalo, me je še bolj bolelo, je rekla g. da ker je nizko, da ga s sedenjem še bolj "mečkam". Ta prvi teden sem rmislila, da se mi bo v štirih mesecih (kolikor sem še imela do konca ) zmešal, če bom mogla skoz takole ležat, pa nič delat. Ampak pol se navadiš. Mehiške sem znala vse na pamet, prebrala ogromno knjig, pa revij. Popoldne sva pa s starejšim sinom, ki je bil takrat star šest let kaj počela (takega, da sem jaz lahko leže s kavča): risanje, kartanje, pravljice, igranje-trgovina .. Pa pripravi se po porodu. Brez kondicije totalno. S kolegico, ki je rodila slaba dva meseca pred menoj sva skupaj vozičkale. Kar naprej sem jo "zmerjala", bolj počasi, pa ne v ta breg.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 9:29:26
|
|
|
|
cupacups
|
men je sicer moja G prepisala mirovanje zarad otrjevanja trebuha in bolečin v trebuhu...neke vrste lazni popadki.... jah po pravici povedano jaz nisem kaj preveč "strogo mirovala"...če si za računalnikom se namesti tako da ti bo udobno...pa noge u "luft" da ne stiskaš trebuha....ko pospravljaš...daj res počasi ...ko boš če boš začutila kakršno koli špikanje al pa bolečino ...če si u sredi peglanja...ugasni likalnik in se vsed za 10 min....pa čisto resno ti govorim....če boš kuhala ...pripravljala za kosilo...probaj sedet za mizo ko pripravljaš stvari...ker že ko boš stala te lahko začne bolet.....potem sprehodi....skrajšaj jih...ti povem iz mojih izkušenj....sem šla v videoteko...ki je od stanovanja oddaljena cc 3km....15 min hoje....še preden sem prišla do videoteke mi je začel trebuh pritiskat na dol....ko sem se vračala domov sem mislila da bom na poti do doma rodila "dobesedno"....ko sem stopila domov je bilo prvo kar sem naredila...vsedla se na wc školko in šla na potrebo...kar je znak čisščenja in lažnih popadkov....pred porodom se črevesje vedno spuca...zato če te boli in greš večkrat na blato res pazi in počivaj.....če boš šla v trgovino po nakupih...ko te zašpika oz.zaboli in pritiska na dol...ma vsedi se kamorkoli in počij...pa ni važno kam...jaz sem se v leklerku vsedla na gajbo..ker naprej nisem mogla...me je preveč bolelo delaj kar si do zdaj ampak mal ..veliko bolj počasi...delo ne bo nikamor ušlo
|
|
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 10:56:55
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups ...ki je od stanovanja oddaljena cc 3km....15 min hoje.... Ja, če 3 kilometre prehodiš v 15 minutah, potem verjamem, da te boli. Meni še ko nisem bila noseča to nikakor ne bi ratalo.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste na bolniški... 26.11.2008 11:32:51
|
|
|
|
Pacota
|
Strogo mirovanje gotovo ni sedenje za pc-jem. Tudi jaz sem 6m strogo lezala, sem pa si prenosnika vzela v posteljo, pa brala, igrala igrice na rac., bila po forumih, iskala zanimivosti po netu, pomagala urejat dokumentacijo partnerju... In se sekirala, ker doma ni bilo kot iz skatlice, pa da je dragi po sluzbi moral se cistit, kuhat... Pa me je minilo - saj sem delala - pazila, da je otrocek lahko rastel v meni!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?