Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 10:18:56
|
|
|
|
bambam
|
Veš da se ne spomnim točno, ampak mislim da nekje od 10-14 dni po porodu . Če se seveda vredu celi.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 10:21:31
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem dobila alergijo na material, so mi jih morali pobrat ven.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 10:26:41
|
|
|
|
lara larissa
|
Jaz jih mam že skor tri tedne not :(
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 10:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa lahko imaš spolne odnose dokler ne odpadejo šivi? Jih je imela ktera?
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 10:53:29
|
|
|
|
lelaval
|
Pa lahko imaš spolne odnose dokler ne odpadejo šivi? Jih je imela ktera? A imaš že voljo po spolnih odnosih? No, jaz je nisem imela - šivi so me boleli, prav tako je vse tam spodaj razbolelo, pa še krvavitve. Že moj partner je bil toliko pameten, da ve, da telo potrebuje čas, da "pride k sebi" ne pa, da misliš le na sex. Je že pametno počakat do prvega pregleda.
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 11:10:54
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem mela en šiv in mi je odpadel že četrti dan..videla sem ga na tistem vir vložku,ki jih imajo v bolnišnici
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 11:16:34
|
|
|
|
mihaelao
|
Tudi mene je vse bolelo ... Par tednov nisem mogla normalno sedet, sem mela vse zatečeno in modričasto. Še na pregled, ki naj bi ga imela po mesecu in pol, si nisem upala it, ker sem se bala, da me bo preveč bolelo, ko me bo pretipala; no, po dveh mesecih sem se pokorajžla in šla. Je pa res, da imam še zdaj zatrdline na tistih mestih, kjer so bili šivi
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 12:01:28
|
|
|
|
srki
|
Sploh ne vem, kdaj so mi odpadli, tega nisem opazila . Definitino pa pred koncem čišče. Bilo jih je malo.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 12:41:49
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Sploh ne vem, kdaj so mi odpadli, tega nisem opazila . Definitino pa pred koncem čišče. Bilo jih je malo. Enako. Sicer si pa sploh nisem "upala" pogledat kako zgledajo šivi.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 13:42:32
|
|
|
|
matic0105
|
Meni so šivi odpadli hitro, ne vem, če je bilo več kot en teden. Se mi je pa notri neki vnelo, tako da sem bila 10 dni na Amoksiklavu 1000, bolelo pa tkoooooooo. Nisem mogla hodit, ležat. Nič. No, po mesecu je kolikor toliko ok, a še zmer čutim neko zategovanje, zatrdlino al neki podobnega
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 13:49:41
|
|
|
|
Naja30
|
Se spolh ne spomnem Resno, sploh jih nisem vidla. Imela sem pa samo dva.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste bile šivane .... 6.6.2008 15:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da so mi odpadli ze po enem tednu.Jest o spolnosti se ne razmislam ker se se vsen bojim da bi slo kej narazen, sem pa 1 mesec po porodu bom raje počakala na pregled pri ginekologinji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?