|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse ki ste bile šivane ....
6.6.2008 10:16:10   
Anonimen
Pozdravček,

Nisem ziher če sem dala temo v pravo rubriko lih, ampak me vseeno zanima koliko časa po porodu so vam odpadli šivi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse ki ste bile šivane ....
6.6.2008 10:18:56   
bambam
Veš da se ne spomnim točno, ampak mislim da nekje od 10-14 dni po poroduuser posted image . Če se seveda vredu celi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 10:21:31   
Felicity
Jaz sem dobila alergijo na material, so mi jih morali pobrat ven. user posted image user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 10:26:41   
lara larissa
Jaz jih mam že skor tri tedne not :(

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 10:27:35   
Anonimen
Pa lahko imaš spolne odnose dokler ne odpadejo šivi? Jih je imela ktera?

(odgovor članu lara larissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 10:53:29   
lelaval
Pa lahko imaš spolne odnose dokler ne odpadejo šivi? Jih je imela ktera?

A imaš že voljo po spolnih odnosih? No, jaz je nisem imela - šivi so me boleli, prav tako je vse tam spodaj razbolelo, pa še krvavitve. Že moj partner je bil toliko pameten, da ve, da telo potrebuje čas, da "pride k sebi" ne pa, da misliš le na sex. Je že pametno počakat do prvega pregleda.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 11:10:54   
Blejka26
jaz sem mela en šiv in mi je odpadel že četrti dan..videla sem ga na tistem vir vložku,ki jih imajo v bolnišnici

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 11:16:34   
mihaelao
Tudi mene je vse bolelo ... Par tednov nisem mogla normalno sedet, sem mela vse zatečeno in modričasto. Še na pregled, ki naj bi ga imela po mesecu in pol, si nisem upala it, ker sem se bala, da me bo preveč bolelo, ko me bo pretipala; no, po dveh mesecih sem se pokorajžla in šla. Je pa res, da imam še zdaj zatrdline na tistih mestih, kjer so bili šivi user posted image

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2008 12:01:28   
srki
Sploh ne vem, kdaj so mi odpadli, tega nisem opazilauser posted image . Definitino pa pred koncem čišče. Bilo jih je malo.

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2008 12:41:49   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Sploh ne vem, kdaj so mi odpadli, tega nisem opazilauser posted image . Definitino pa pred koncem čišče. Bilo jih je malo.

Enako. Sicer si pa sploh nisem "upala" pogledat kako zgledajo šivi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 13:42:32   
matic0105
Meni so šivi odpadli hitro, ne vem, če je bilo več kot en teden. Se mi je pa notri neki vnelo, tako da sem bila 10 dni na Amoksiklavu 1000, bolelo pa tkoooooooo. Nisem mogla hodit, ležat. Nič. No, po mesecu je kolikor toliko ok, a še zmer čutim neko zategovanje, zatrdlino al neki podobnega user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 13:49:41   
Naja30
Se spolh ne spomnem user posted image  Resno, sploh jih nisem vidla. Imela sem pa samo dva.

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2008 15:24:41   
Taula
Odpadli so okoli 14 dneva.

Spolni odnosi...jaz jih ne bi imela. Itak naj do 6 tedna ne bi imel.

< Sporočilo je popravil Taula -- 6.6.2008 15:25:01 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2008 15:30:08   
Anonimen
Mislim da so mi odpadli ze po enem tednu.Jest o spolnosti se ne razmislam ker se se vsen bojim da bi slo kej narazen, sem pa 1 mesec po porodu bom raje počakala na pregled pri ginekologinji.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?