Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 11:29:52
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz. Trenutno zadovoljna z napredkom.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 10.5.2007 11:31:01 >
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 11:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem bila na ločevalni. Končala sem kak mesec prej, vendar sem bila zelo zadovoljna z izgubljenimi kg. Sedaj pa sem na 14 dnevni dieti. Telovadim ravno ne, se pa veliko sprehajam z najmlajšim in delo va vrtu itd... to je tudi neke vrste telovadba Trenutno sem zelo zadovoljna, upam, da nebom pol začela nazaj dobivat kg
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 11:35:37
|
|
|
|
Taula
|
Jaz. Trenutno zadovoljna z napredkom. Kolk časa se že ubadaš s tem? Jaz moram dati dol še nujno 6-10 kg. Če bi bilo 10 kg bi bilo sanjsko.
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 11:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ..karkoli delate v smeri minus kg in po katerikoli dieti, (ne)dieti kako ste zadovoljne z napredkom? Koliko vas (nas) sploh je, ki se ubadamo s to ''težavo''. Malo se pofočkajte, da se bom počutila malo bolje. a je sploh katera, ki se ne? Ma jaz grem vsak ponedeljek kao na dieto....Do torka...Tako, da se bi morala primit v roke in resno začet...eNIH 7KG DAT DOL...
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 11:55:38
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem začela marca in sem bila prvi mesec full pridna. Sem zgubila 8kg. Potem sem bila malo manj pridna, pa še zbolela sem, ampak nazaj pa nisem dobila te kg. Tako da sem zdaj začela novi krog in upam, da spet zgubim nekaj takega. In potem bom zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 12:03:16
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem začela marca in sem bila prvi mesec full pridna. Sem zgubila 8kg. Ločevalna?
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 12:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz... 4. dan ločevalne-- sadje čez cel dan, razen zdajle je padla ena bela kava.. pa najbrž bo popoldne še ena- se ne sekiram.. Kako gre?? Ja kaj pa vem.. vaga sicer kaže -1 kg, ampak bi rekla da je to čist sama voda, pa mal seveda tud WC.. Kaj pa vem.. Prejšnjič sem v 3 tednih shujšala 6 kg.. Upam d bo tud zdaj tko.. Bomo vidl.. Drugač mam pa za zgubit cca. 6-8 kg..
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:26:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz se trenutno nekaj preseravam z mešanico beljakovinske diete in diete zeleni slap. Kak dolgo bom zdražala, nihče ne ve, še najmanj pa jaz. Malo je že šlo dol, sicer pa hujšam komaj 4 dan Telovaditi Si na glavo padla????? Tu je potreben napor. Jaz pa SOVRAŽIM napor. Shujšati pa mam namen še 5 kil. Upam, da rata.
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:32:27
|
|
|
|
Taula
|
Shujšati pa mam namen še 5 kil. Upam, da rata. KAM PA? V jezik?
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:35:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Shujšati pa mam namen še 5 kil. Upam, da rata. KAM PA? V jezik? Kak lahko tak govoriš, ko pa me še videla nisi
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:45:46
|
|
|
|
Taula
|
Kak lahko tak govoriš, ko pa me še videla nisi Ja sej so te druge in so rekle da te nič ni skupaj.
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:46:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kak lahko tak govoriš, ko pa me še videla nisi Ja sej so te druge in so rekle da te nič ni skupaj.
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 14:49:41
|
|
|
|
Naja31
|
Ne ločevalna, ampak dijeta kemičnega razkroja. Ampak se je nisem tako zelo striktno držala kot piše v navodilih. Pa še 3-4x tek 8 km.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 10.5.2007 14:50:44 >
|
|
|
|
RE: Vse ki hujšate, telovadite.. 10.5.2007 15:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
naja31 in kolk je šlo dol??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2007 15:58:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2007 15:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?