Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 4.12.2004 21:01:37
|
|
|
|
Pia73
|
Erdbeere, nič še ni izgubljeno. Poznam primere, ko so kljub hudi krvavitvi obdržale :duda: Poskušaj misliti pozitivno. Vem, da je hudo a to je vse kar ti v danem trenutku preostane,... Sočustvujem s teboj, saj sta tudi za mano že dva 2 s.s. In držim pesti! :miska: Pa srečno! :rozica: LP Pia766
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 4.12.2004 21:06:05
|
|
|
|
Erdbeere
|
Pia hvala....sam danes na UZ se še vedno ni videlo nič razen gestacijska vrečka...pa naj bi bila po M noseča že 9tpa 2 dni :zmeden:
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 4.12.2004 21:32:01
|
|
|
|
barby*
|
Erdbeere držim pesti, da bi se vse dobro izteklo:miska::miska::miska: lp:rozica::rozica::rozica: drži se barby
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 4.12.2004 21:58:23
|
|
|
|
tina.nika
|
Držim pesti, da bo vse ok in naj tebe in :love::angel: čuvajo. lp, Tina:rozica:
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 4.12.2004 22:41:11
|
|
|
|
Gina
|
Jaz drzim pesti zate. Zelo mocno!!! Meni se je isto zgodilo pri prvi nos. Pri 8. tednih mi je dr. na urgenci, kamor sem prisla, ker sem krvavela, rekel, da moram iti na ciscenje. Da je samo vrecka, da se nic "ne dogaja". Sem tako jokala, da me je poslal domov. Ko sem prisla cez nekaj dni nazaj, pa nisem hotela k njemu. Sem se kar obrnila in prisla naslednji dan - ceprav sem se vedno krvavela. In ena prijazna zdravnica mi je takoj dala dabroston in rekla, da ni nujno, da bo slo naprej. Sem se veckrat krvavela tisto nosecnost, ampak sedaj imam zdravega 9 letnika. Tako si zelim, da bi bilo tudi pri tebi tako! Drzi se in vseeno reci za tablete, lahko ti samo manjka progesterona! LP:)
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 0:10:53
|
|
|
|
Anaelisa
|
Tudi jaz močno močno držim pesti da bo vse v redu!
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 0:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sočustvujem s tabo, upam, da se bo vseeno dobro izteklo in boš uspela :duda: obdržati. Vem kako se počutiš in kako zelo te je strah :(. Držim pesti zate in za otročička in upam, da boš sporočila dobro novico, ne slabe. Drži se!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 6:07:23
|
|
|
|
ZARA
|
:(...oh no...mogoce se bo pa detk vseeno odlocil ostat pri tebi Erdbeere...drzim pesti,da se ti cim lepse iztece...:rozica::rozica::rozica: K. + :muca:Zara
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 9:22:08
|
|
|
|
M&P
|
Držim pesti zate in za tvojo :duda:, da bo vse ok. Vem, da je težko, ampak poskušaj misliti pozitivno. Vse bo v redu, naj vaju čuvajo :angel::angel::angel: lp, :rozica:
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 9:50:19
|
|
|
|
sonček2*
|
Erdbeere, držim pesti, da bi blo vseen vse vredu...
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 10:02:00
|
|
|
|
Jessy
|
Erdbeere, ne znam si predstavljati kako hudo ti je v teh trenutkih. Kljub bolečini v srcu poskušaj zbrati moči in tisti kanček upanja, ki bo pomagal tvojemu bitjecu, da ostane pri tebi. Ne obupavaj prehitro kajti lahko se izkaže za lažni alarm, kot so že predhodnice omenile. Vsekakor pa bomo tu na forumu držali pesti, da bo vse vredu! Drži se! Jessy
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 10:25:46
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Erdbeere, zelo sem bila žalostna zate, ko sem prebrala tvoj post, ampak, ne obupat. Vidiš, da so punce, ki so kljub krvavitvam donosile zdrave otroke. Mislim nate in ti želim vse najboljše:angel::angel::angel: tebi in tvojemu :duda:. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 10:53:43
|
|
|
|
lenika
|
Ne obupaj, kajti tudi jaz imam prijateljico, ki je kljub krvavitvam donosila zdravega otroka.
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 11:24:43
|
|
|
|
dory
|
Erdbeere glavo pokonci...tudi jaz sem v sestem tednu nosecnosti zacela krvavet..sem mislila,da bo vsega konec,ker sem zanosila ob tabletkah in sem mislila,da se bo pac slabo koncalo...pa je bil moj mali pravi borec in poglej da dones... Mislim nate in drzim pesti,da se vse dobro iztece pobozaj busija
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 11:56:32
|
|
|
|
urši*
|
upam, da se bo vse vredu izteklo. naj vaju:angel: čuvajo!!
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 12:44:26
|
|
|
|
Teya
|
tudi jaz držim pesti, da se bo vse ok končalo...pri meni se je zgodba začela enako kot pri tebi in na žalost se ni lepo končala....upam, iz dna srca, da ti ne bo treba čez to, na tak način, kot je to bilo treba meni.... SREČNO!
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 16:09:21
|
|
|
|
pravljica
|
joj, mi je hudo ko tole berem...me kar zmrazi, ker sem jaz tudi tako napeta zarad tega mojega hematoma...sam čakam kdaj bo krvavo na spodnjicah...ob vsakem špikanju v trebuhu letim na wc...pa ne vem, a je pri tebi sveža kri ali je rjav izcedek kot je bil pri meni...namesto da bi se veselila sredinega UZ, me je strah, da ne bo utripa...:(...seveda držim pesti tudi zate...da nama do julija ne bo treba v porodnišnico :miska:...piši, če bo kaj novega...l.p.
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 16:43:38
|
|
|
|
ronja5
|
Držim pesti, da bo vse OK s tabo in tvojim :duda: ! LP!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Ronja
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 17:10:56
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi jaz ti želim, da se vse dobro konča in sem v mislih s teboj...si predstavljam, kaj doživljaš... Drži se :rozica:.
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 18:42:32
|
|
|
|
BONI*
|
Erdbeere, zelo mi je hudo, ko tole slišim:(. Upam, da bo vseeno vse OK in da se bo tvoja :duda: vendar le uspela obdržati pri tebi. Držim pesti! Počivaj!!! Lp, Boni
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 5.12.2004 20:36:19
|
|
|
|
Soncnica
|
Draga Erdbeere! Držim pesti zate in upam na najboljše. Tako kot so povedale že punce, krvavitev nujno ne pomeni konca, lahko da bo čisto vse ok !!! Pa en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica: zate lp Sončnica
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 6.12.2004 7:39:38
|
|
|
|
Lidija
|
Ne obupaj, dokler se ne bo točno vedelo. Jaz sem pri prvem otročku zakrvavela v petem mesecu pa je bilo vse v redu. Držim pesti, da se bo vse dobro izšlo.
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 6.12.2004 11:56:21
|
|
|
|
bivka
|
Stisni hčerkico in možeka in misli pozitivno do zadnjega!!!! Fuuullllll držim pesti!!!!!!!!! LP, B
|
|
|
|
Vse kaže da z našim dojenčkom ne bo nič 6.12.2004 14:07:52
|
|
|
|
lidia
|
kaj pa ce imas polipe?!! jaz sem jih imela v prvem trimesecju, kreten ginekolog mi je zabrusil, da se naj pripravim tudi na morebitni spontani splav,...ko sem menjala G mi je nova G odkrila, da imam polipe, iz katerih krvavim, z necim jih je namazala in so izginili... Drzim pesti zate!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?