|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse cunje so modre
30.7.2007 9:59:25   
Nogavica
Ja, včeraj se mi je v pralni stroj pretihotapila cunjica, ki še ni bila na vrsti za pranje, zdaj pa je vse modro user posted image .
Kaj lahko naredim, da bodo barve spet take, kot morajo biti? Sem še 1x oprala z izdatno količino Vanisha, pa ni nobene razlike user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse cunje so modre
30.7.2007 10:02:48   
Anonimen
Sem že imela problem...jaz sem enostavno dala v belilo ker jim ni bilo pomoči-so bile bele cunje drgač prej...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 10:06:02   
Gordana-3
če so bele, jih daj namakat v varekino, to definitivno deluje. in potem spet v pralni stroj oprat z dosti mehčalca, da tisti vonj od varekino odide ven. če so pa pisane, pa pojma nimam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 10:15:37   
Nogavica
Ja, problem je ravno v tem, ker niso bele user posted image . Če jih vržem v varekino, bo še ostala barva šla dol. Hvala vseeno.
Šment, sem jezna user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 10:33:30   
Anonimen
najbolje da jih pobarvaš... tko jih boš vsaj kdaj še nosila...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 10:44:11   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: *anc*

Joj, ne me strašit. Večina cunjic je od user posted image , zraven so tudi take, ki so izposojene in jih moram vrnit, ko jih mala preraste.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 10:49:56   
frufru
Sem nekaj kupila v rdeči barvi, pa je bil pol cel stroj rozauser posted image . Saj zame bi še kej blo samo R pa res ne mora hodit okol v roza hlačahuser posted image Sem hotla stvar rešit z lovilcem barv  in nekaj oxy je bilo pa strupeno rozauser posted image user posted image user posted image . Ene majčke pa barve kot bi se goska ususer posted image Tako, da sem morala pol barvat. Zdaj mamo pa za en stroj rjavih cotuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 11:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: *anc*

Joj, ne me strašit. Večina cunjic je od user posted image , zraven so tudi take, ki so izposojene in jih moram vrnit, ko jih mala preraste.

potem pa samo "osveži" te cunjice z novo barvo...

žal... ali pa enostavno objasni, da si jih ponesreči pobarvala...

< Sporočilo je popravil *anc* -- 30.7.2007 11:10:31 >

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 11:25:11   
TinkiBinki
Hm, jaz za te primere uporabljam lističe proti barvanju. V pralni stroj daš en listek ali samo polovico (odvisno kako je poln) in pereš s tem. Ta listič potegne nase barvo, če katera stvar barva. Je pa kolegica poskusila tudi v nasprotno smer, ko je že bilo pobarvano in je baje potegnilo nase to barvo.
Ne vem točno, kake se temu reče, vem da uvaža Bi trade in imajo v DM -u. Vprašaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 12:00:14   
Anonimen
v DM-u kupi prašek za razbarvanje K2 mislim da se imenuje. Je v malih vrečkicah, ena stane  cca 1-2 EUR. Ne vem sicer če obstaja tudi za razbarvanje barvastega perila, ampak jz vzamem tistega, ki je za občutljivo perilo, namočim za 1/2 ure in gre vse ven. Navodila imaš pa na embalaži. 

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 14:13:16   
bajsek
Čao!

Ja jst sem tudi s tem K2r poskusla. Rezultat: obrvana barva je šla dol, ampak tudi originalna se je spremenila. ena majčka od malega npr. je bila v origianlu bež in olivno zelena, sedaj pa je bela in turkizna (nekaj med modro in zeleno)- sploh ne zgleda slabo in tista zelena se čisto ujame zenimi hlačami tako da je ok. ostale cunje so pa bolj za doma ponosit (bež je take čudne bele). Samo se mi pa zdi, da sem imela predolgo časa namočeno?!
Poskusi, itak nimaš kaj falit, ker slabše od rahlo modrega ne more bit!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2007 15:30:10   
Jessy
Meni se je čist isto zgodilo lansko leto. Sem jokala kot dež, ko so bile vse najlepše user posted image  cunje obarvane z modro.
Jaz sem oprala s K2r. Nekaj jih je postalo vredu, ta druge sem pa v blago varekino dala in pustila tam notri dokler modra barva ni izginila. Seveda se je spremenila tudi originalna barva oblačil, pa vendar so bile vseeno lepe, čeprav bolj blede.
Žalostno, da se ti je to zgodilo! Jaz imam zdaj oči vedno na peclju, ko dajem prat, da mi kaj ne zaide notri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2007 10:21:03   
Mojca20
Po 2 pranjih bo šlo vse dol. Bodi vesela, da ni prišla notri rdeča, ta je bolj trdovratnauser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2007 11:36:13   
Nogavica
Hvala vsem user posted image .

Sem kar še 1x oprala in je mogoče za odtenek boljše, ampak še vseeno potegne na modro. 
Bom pa nabavila ta K2r in lističe za razbarvanje za v bodoče.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.7.2007 18:49:37   
Anonimen
jaz sem dala noter sodobikarbono, pecilni prašel, sol za stroj od dr. ne vem kaj je že, potem tabletko Persila proti sivini, VAniš in ARIEL prašek za belo perilo. Vse to naenkrat.

PA je bilo boljše. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.8.2007 13:05:55   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

jaz sem dala noter sodobikarbono, pecilni prašel, sol za stroj od dr. ne vem kaj je že, potem tabletko Persila proti sivini, VAniš in ARIEL prašek za belo perilo. Vse to naenkrat.

PA je bilo boljše. user posted image

user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.