|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 20:45:45   
Bejba
Zadnje noči se dogaja, da se naš sonček ob treh ponoči zbudi in gleda kot sredi belega dneva. Najprej malo jamra in jokca, mu dam dudo in čajček, potem pa se pogovarja, pase kravice, premetava in to včasih tudi kakšno uro. Vmes pa še ene parkrat zajokca za dudo. Tako, da takrat nihče ne more spati, dokler se mali princ ne odloči, da je bilo dovolj zabave in gremo lahko (ponovno) spat:zmeden:. Ne vem kaj naj naredim, da se to ne bi več dogajalo. Je imela katera podoben primer in ali je to samo prehodno?
Manjka mu ne nič, lačen ni(se ne joka in že kakšen mesec spi celo noč brez hrane), zvija ga ne, torej naj bi lepo spančkal, a on ob treh auf kot bi imel budilko ;). Kakšen predlog?
LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 20:52:05   
Anonimen
Po mojem je osvojil mojstrovino, kako nezaspati. Sedaj trenira. Čim manj si ga vzemite mar, naj lepo sam nazaj zaspi. Tako kot delate, to z dudo in čajem, je po moje O.K, če ne gre brez tega, vsaj brez čaja. Pa tišina naj bo. In po možnosti ga seveda ne dvignit iz posteljice. Sicer se zna zgoditi, da se bo navadil, da se, kadarkoli se bo zbudil, z njim nekdo ukvarja in ne bo več hotel sam zaspati.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 20:52:42   
HuAnita
To sem baje počela jaz, in sicer do 3 let..., da te 'potolažim' - malo sem zamenjala dan in noč... Mama in oči sta bila fuuuul vesela...Ko sem znala sedeti, sta mi samo igračke nametala in zaspala...
Sicer pa tudi mojo :muca: nekaj premetava vsako noč ob 3.00 - čez 2 dni bo (polna?) luna...:zmeden2:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:07:20   
frutka_
Hihihi...to je moj tudi delal.;)

Običajno sem ga dala k sebi v posteljo na sredino pa nekaj igračk in jih je malo gledal se smejal in nekaj fintiral. Ampak ko je skapiral, da ni odziva , ker sva bila z možem v čisti komi, je običajno kar hitro zaspal. Sčasoma pa je to nehal delati. 9nebesa9nebesa9nebesa

Pusti ga na miru, če ne joka in ne jamra pa se naj morda sam poskuša uspavati. Mislim da bo hitro ugotovil kako je na stvari, da mamica in ati spita pa ni zabave!

Pa dobro spančkajte!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:11:19   
Pikca
Naša je zdaj začela isto delat! Ona bi se kar igrala sredi noči:hudicek:, pa kako dobre volje je, vsa nasmejana in niti sledu o zaspanosti. Že 3. noč je rogovilila, prej smo pa spali kot :angel:, če je le ni preveč zvijalo. Upajmo, da jih bo minilo... bi tudi meni prav prišel kakšen nasvet.
HuAnita, zdaj počasi začenjam razumeti tisto z balkonom;):hudicek:
Lp, Pikca

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:14:00   
mamsi
Je že kej novega pogruntal, pa zdej še ponoči malo probava, sej bo še kar nekajkrat verjetno, ko bo skobacal in shodil,... Res najbolje da ga pustiš naj se sam uspava nazaj, ko bo postal zaspan. Tačas naj mu pa družbo delajo samo igrače.;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:22:34   
simona9
Večer!
Mi tudi ponoči včasih malo jamramo in damo dudo nazaj v usta in je spet o.k. Je pa mislim da 2x ponoči tako jokal, da sem že mislila da je kaj resnega. Ko se je prebudil iz spanja, pa je bila tišina, tako da je verjetno nekaj sanjal. Naš pikec Nal je star že 7mesecev. Mimogrede Pikica imamo čisto enak voziuček.

Lp iz Mb

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:28:07   
Pikca
A res! Še nisem nikjer čisto enakega srečala ;)
Je fajn, ne? Samo od danes naprej bo VEDNO privezana, nama je namreč padla ven.
Lp, Pikca

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vsako noč ob treh
15.3.2005 21:37:22   
simona9
Tako je prav, pazi na otroka. Nesreča nikoli ne počiva. Meni je enkrat padel z jajčko vred iz mizice, še dobro da je bil privezan in da je padel na stran. V vozičku pa ga tudi pripnem, so taka fajn zapirala in na splošno cel voziček. Si ga že kaj prala? Streha se ne da dol vzet,ne?-samo blago mislim

Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Folna kislina
xtinchy

Ali jemljete pred in do 3. meseca nosečnosti folno kislino?

da (52%)

samo pred nosečnostjo (1%)

samo v času nosečnosti (29%)

ne, vendar pazim, da jo vnesem dovolj s hrano (5%)

ne (13%)


Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!