Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 5.5.2008 22:09:10
|
|
|
|
Naja30
|
Sicer še nimam tamale v vrtcu, upam pa da bo imela od začetka do konca vrtca isto "zasedbo". Sem delala v vrtcu in je taka organizacija najboljša tako za otroke kot za vzgojiteljice in pomočnice.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 5.5.2008 23:22:42
|
|
|
|
tinas
|
tudi mene je to motilo, da je bila vsakič, ko sem priščla po tamalo v jasli, druga vzgojiteljica. sicer naj bi jih ena garnitura peljala do konca vrtca, samo kaj hočeš, ena je odšla v tujino, druga je bila pol leta na bolniški, tretja je šla na porodniško,... kaj češ, tudi vzgojiteljice so le ljudje, zbolijo, odhajajo na porodniško, menjajo službo,...mene je motilo, moje tamale pa čisto nič, se je dobro razumela z vsako.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 6.5.2008 6:59:37
|
|
|
|
3jesončki
|
ko otroci prehajajoiz jasli se največkrat zgodi, da zamenjajo vzgojiteljico in pomočnico, saj se število otrok zveča in ni možno, da bi vse vzgojiteljice peljale otroke od jasli do šole. v našem vrtcu pa nekatere vzgojiteljice tudi ne želijo zapustiti jasli. iz lastnih izkušenj, tako kot starš in kot vzgojiteljica pa ti povem, da imamo največji problem z menjavo starši in ne otroci. glej pozitivno, mogoće pa boš z novo vzgojiteljico še bolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 6.5.2008 7:04:27
|
|
|
|
Volga
|
Pri nas imajo vsako leto drugo ekipo, pa ni panike. Otroci se hitro navadijo, starši malo počasneje.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 6.5.2008 7:07:37
|
|
|
|
Gordana-3
|
naša je sedaj tretje leto v vrtcu in ima že tretje leto isto vzgojiteljico, le pomočnica je vedno druga. tudi meni je to fajn in vsako leto ob koncu leta sprašujem, če bo tako tudi septembra, ampak vedno dobim odgovor, da se še ne ve, da se bo vedelo komaj avgusta, ko bodo delali nove skupine. tako da očitno v našem vrtcu to ni praksa, ampak bolj naključje. ta manjša je sedaj prvo leto v jaslicah in ima vzgojiteljico, ki je resnično kot prava mama, nekaj let je delala tudi v bolnišnici z bolnimi otroki. dvomim, da jo bomo imeli še septembra, ker je resnično "narejena" za takšne malčke, ki prvič pridejo v vrtec.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 6.5.2008 17:08:45
|
|
|
|
lenika
|
Ja največkrat je res tako, da otroci spremembe prenesejo veliko lažje kot starši.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 7.5.2008 10:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tudi vsako leto druga zasedba, tako vzgojiteljic kot tudi otrok. Pa še nikoli ni bilo problema za Ano, sem jih več imela jaz. Itak se pa (vsaj pri nas) vsi otroci dobro poznajo z vsemi vzgojiteljicami in z vsemi otroki tudi iz drugih skupin.
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 7.5.2008 20:39:16
|
|
|
|
Maco
|
Hvala vsem za odgovore. Upam, da ostanejo iste, če ne pa mene septembra spet čaka uvajanje .
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 8.5.2008 14:38:50
|
|
|
|
dana
|
Naš je v vrtcu drugo leto. Vzgojiteljica in pomočnica sta isti, dobili so pa jeseni nekaj otrok na novo, ker se je skupina povečala iz 15 na 19. Kako bo letos ne vem, mi je pa enkrat rekla vzgojiteljica, da otroci nimajo problemov z menjavo in se hitro prilagodijo. Je pa v našem vrtcu takšna praksa, da gresta vzgojiteljica in pomočnica od jasli do šole z eno skupino.
< Sporočilo je popravil dana -- 8.5.2008 14:40:25 >
|
|
|
|
RE: Vsako leto druge vzgojiteljice? 8.5.2008 17:24:53
|
|
|
|
dory
|
Evo mene tud to daje...ker je sedanjšnja zasedba tok fajna, da bi mi blo ful hudo...pa za tamalga tud,k pravi,da mu niso glih vse vzgojiteljice všeč....
|
|
|
| Stran: [1] |
vrtecLelly28 RRPri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?pri 11 m (
59%)
pri 2 letih (
9%)
pri 3 letih ali več (
14%)
ni obiskoval vrtca (
18%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!