Tisana
|
Lanchy, to je pa tko, kot bi mela našo punco , samo da se je pri nas začelo že pred napolnjenim 6. mesecom. In vse to je očitno normalno, ker sem tudi jaz takrat začela viseti na forumu, ker sem rabila in še rabim tolažbo in podporo, pa sem iz odgovorov ugotovila, da nisem edina s temi problemi (poglej kakšno temo glede spanja, je že veliko napisanega).Tudi jaz imam pogosto premalo potrpljenja, vsaj takšna merila sama sebi postavljam, medtem ko marsikdo reče, da še ni videl mame, ki bi znala svojega otroka toliko zanimirati kot jaz - pač, s časom pri tako živahnem in svojevoljnem otroku postaneš pravi mojster . Bravo mami Ugotavljam, da moje potrpljenje kopni skupaj z mojo energijo, saj že spet 2,5 meseca tako rekoč ne spimo 2 uri v kosu, pa tudi urnik je pri nas samo beseda v slovarju. En dan je tako, drugi dan povsem drugače. Pol pa kaj planiraj, če moreš Tudi naša pupa je znala lepo sama zaspati, pa se je to kar naenkrat spremenilo. Prav tako je spala čez dan, pa se je tudi to spremenilo. Potem je, tako kot tvoja, spala samo še v vozičku. Sedaj pa, tako da boš vedela, da je lahko še slabše, pa ne spi nit v vozičku več , temveč raje eno uro joka in nerga, ko je tako zaspana, da že z belim gleda, ampak da bi pa zaspala, to pa ne. Upam, da so ti moje besede vsaj kaj v tolažbo, da nisi edina. Vedi pa, da je edino zdravilo za to, da vse skupaj vzameš v zakup in da si vsak dan ali pa vsaj zelo pogosto vzameš čas samo zase, če je le možno (šport, čvek s frendico brez punčke, šoping, branje,... karkoli, kar rada počneš). LP