Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 11:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-, moj tud pravi, da je flajšter čez popek larifari. Ampak za probat je, škodit nima kaj. je pa res šit vsak dan bruhat :zmeden2:
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 12:16:24
|
|
|
|
AnBan
|
Tud jaz sem že slišala, da je enim :smajlikibruha: otrokom pomagal edino flajšter čez popek...probat ni greh no...
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 12:20:44
|
|
|
|
puncica
|
Hja dobr no sej jst bi že probala ta flajšter pa moj sam debel gleda da kake imam da ji bom popek lepila. On pa niti podrazno noče probat kak ga nej prepričam???????? Kot drugo pa a nej kr sama nalimam gor na popek, kaj si bo una varuška misla, ko jo bo previjala da smo mal čudni :)- Ma res ne vem kaj, je pa res šit to bruhanje in vožnja, danes začuda ni bruhala, sam se mi zdi da je to bol izjema. Sva pa gruntala mogoč je pa duda kriva ko jo cuza, ker je moj rekel da se mu zdi da bruha ko ma dudo v ustih. NO jst do zdej še nisem opazla. Sicer pa se zdej prevaža v bol športnem avtu in potem ful fulllll ruka in ni čudn da zdej še več bruha kot prej ko je bla v luksuzu Ma kaj pa vem kaj naj, al si bomo pa :zmeden2:
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 12:58:55
|
|
|
|
AnBan
|
Sej mu ni treba povedat....kakšna sladka mala tajna dovoljena v vsakem zakonu:):)-:)-...varuški pa razložiš kakšna je stvar...ko boš vidla, če stvar deluje, mu pa lahko poveš...če pa ne deluje mu pa pač ni treba povedat...čeprav ne vem zakaj se tolk buni...jaz probam marsikaj, če le lahko otroku pomagam. BTW kje si pa našla varuško?
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 13:18:54
|
|
|
|
Pupica
|
hej puncica kaj te briga, nej te gledajo kak si čudna če le ne bo punčica mejhne bruhala, ti je lahgko malo mar za vse!!!! Jza tut pluvam skoz okno, k vidm črno :muca:. Pa kaj?Kaj čem se lepo delat, na naslednjem ovinku pa buuum:hudicek:
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 13:28:47
|
|
|
|
beti 1
|
Lahko probaš tud flajšter čez popek. Iz izkušenj meni bližnjih, otrokom je večkrat slabo če so do uro pred vožnjo jedli mleko ali jogurt (se pravi večja količina, mlečni namaz po mojem ne škodi). Tko je blo pr moji nečakinji, če je jedla kaj mlečnega in potem v avto, je najkasneje po pol ure bruhala, če pa je jedla kosilo, pa se je lahko čist nabutala pa nič. Se vam splača probat ji dat zjutraj zajtrk brez mleka, pa mleko potem v varstvu, boš videla, če bo kaj pomagalo. lp beti 1
|
|
|
|
Vsak dan v avtu bruha - kaj naredit!!!! 6.6.2005 14:53:47
|
|
|
|
karmy
|
moj mali bratec je imel in še vedno ma nekakšne tabletke proti slabosti... vredno preizkusit.... :bravo: njemu ni od takrat nikol slabo... in pred temi tabletkami je pa bruhal kot da bi ne vem kaj jedu, ker ne prenaša vožnje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?