Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 21:28:06
|
|
|
|
mačkicamala
|
In kaj je zdaj bistvo tvojega pisanja
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 21:31:36
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala In kaj je zdaj bistvo tvojega pisanja Ne vem zakaj sprašuješ....meni recimo je zbudila spomine na lepe pesmi, ki sem jih rada pela ali poslušala. IN je bilo prec še meni lepše pri duši. POtem sem se spomnila naših "posvojenih" mamic, pa mi je bilo še lepše. Rabiš pa malo smisla za vživljanje zraven, prav res, če se hočeš malo raznežit.
|
|
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 21:37:00
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala In kaj je zdaj bistvo tvojega pisanja Ne vem zakaj sprašuješ....meni recimo je zbudila spomine na lepe pesmi, ki sem jih rada pela ali poslušala. IN je bilo prec še meni lepše pri duši. POtem sem se spomnila naših "posvojenih" mamic, pa mi je bilo še lepše. Rabiš pa malo smisla za vživljanje zraven, prav res, če se hočeš malo raznežit. Aha.Vredu. Temo posvojene mamice pa tudi jaz rada berem.
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 21:50:57
|
|
|
|
tajtaja
|
In kaj je zdaj bistvo tvojega pisanjauser posted image Je treba zmeraj iskat nek globji pomen? Enostavno mi je lepo pri srcu in to sem pripravljena deliti tudi z vami, virtualne prijateljice . A je to zelo narobe?????
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 21:54:10
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Ne, meni je lepo, sploh na današnji dan, ki je, vsaj zame, poln ljubezni
|
|
|
|
RE: Vsa blažena od ljubezni........... 22.5.2010 22:03:57
|
|
|
|
tajtaja
|
Zdaj pa grem, ker mi bo drugače zadrnjohal na kavču. Lahko in prijetno noč tudi vam.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?