|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtoglavica - NUJNO
16.4.2007 10:20:18   
Lupita
OK, še eno vprašanje. Upam, da boste potrpežljive z mano, ker ponavljam teme, ampak bi rada slišala direktno od vas:

poleg belega toka (ni premočan, le opazen, brez vonja) se mi je včeraj in danes začelo vrteti. Najprej le malo tu in tam, nisem bila prepričana, da gre za vrtoglavico, danes pa je očitno. Poleg rahlega glavobola, sem kot da bi bila .... ne vem, res čudna. Vsake toliko se mi zavrti, občutek težke glave pa je prisoten že od zjutraj. M bi morala dobiti v soboto ali nedeljo ta teden.

Vprašanje: je mogoče katera imela vrtoglavico preden ji je izostala M? Drugače se mi ni nikoli vrtelo, razen enkrat od sonca, pa se nisem nič martinčkala čez vikend...

Čestitke vsem novopečenim mamicam... user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtoglavica - NUJNO
16.4.2007 11:02:21   
tinkamiška
Lupita, vem, da s nestrpna in vem, da si želiš ugeldatuser posted image user posted image , ampak bolj, ko boš razmišljala o tem, bolj se ti bo vse zdelo in te tščalo in se ti bo vrtelo,...pa še veliko vzrokov je lahko za to, ne samo nosečnost...

Ti želim, da se ti pokažetauser posted image user posted image user posted image

Naj ti še napišem zase za obe nosečnosti:
nobenih zakov razen takih, kot so pred M. Beli tok ni pokazatelj O, ampak prozorna sluz, ki pa tudi ni vedno prisotna. Beli tok lahko nakazuje vnetje ali pa se kr tako pojavi, ene ga imamo skoraj ves čas, druge pa ne. Pri meni ni razlike med tem, če sem noseča ali ne. Je ves čas enak. Prsi, pri prvi nosečnosti so mi močno povečale, zdej pri drugi pa niti ne, ampak so bolj polne, so ratale take šele po zamujeni M in pozitivnem testu.
Vrtoglavica, jst jo mam vedno kadar je nizek pritisk. Sem pa to opazila šele takrat, ko sem postala pozorna na vse nosečniške znake. Imam zelo nizek pritisk. V nosečnosti se mi še zniža, ampak tudi to se mi je zgodilo šele po zamujeni M in pozitivnem testu...

Vidiš lahko imaš vse te znake in si noseča ali pa ne, zato se sprosti in počakaj do takrat ko naj M nebi prišla, me pa bomo stiskale pestke, da se ti pokažetauser posted image user posted image user posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 11:28:29   
ur+sa
Lupita... glede vrtoglavice ti nebi vedla pomagat, pač pa sočustvujem s teboj, ker vem kako močno si želiš zagledat user posted image , ampak ej ne misli na to..... pa bo prišlo samo od sebe...
Jest sem imela več znakov nosečnosti pred ta rdečko, kt pa poj k sem res zanosilauser posted image
Resno!
ne obremenjuj se... <sej bo,...držimo pesti.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 17:57:42   
Lupita
Hvala za spodbudo. user posted image V bistvu se mi je vrtoglavica od takrat še stopnjevala, potem pa sem malo pobrskala po forumu in opazila, da je vrtoglavica zelo pogosta pri nizkem pritisku ne glede na nosečnost. To me je pomirilo, čeprav se mi ni nehalo vrteti, ker pritisk sem včasih imela zelo zelo nizek, potem se mi je relativno stabiliziral. Sem se pa spomnila, da mogoče v tem tiču zajec grmi. user posted image user posted image user posted image Ampak sem spila malo kave, ki je sicer ne pijem in ne boste verjele, po 15 min se mi je nehalo vrtet :):):).

Hvala še enkrat, seveda upam na user posted image user posted image , ampak vsaj vrti se mi ne user posted image !!! Sem potrkala, da ne bo jutri spet all over again.

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?