Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ker vem, da ste nekateri pravi strokovnjaki glede vrtnic, vas prosim za nasvet. Sem popolni laik, a so mi vrtnice blazno všeč.
Posebej si želim eno vrtnico na steblu, in sicer tako, da bi imela veje s cvetovi navzdol (žalujoča oblika), torej da bi se veje vile proti tlom. Mislim, da gre za kombinacijo debla+vzpenjalke. Katero vrsto mi rpipročate, pa da ne preveč zahtevna?
In kje naj sploh kupim te vrtnice?
Pa še to: katero škropivo mi priporočate za vrtnice in kdaj naj jih škropim*
Imam že namreč 2 vzpenjalki, ki kar lepo rasteta in nekaj grmastih vrtnic.
Jaz imam takšno vrtnico, veje do tal z roza cvetovi. Glede nege ni zahtevna, škropiš pa tudi po potrebi. Letos sem se veliko borila s pepelasto plesnijo. Če pa nočeš uši, pa zraven posadi sivko . Ja, kupiš pa jo v bolje založeni vrtnariji. Jaz sem jo pri Kurbusu v Gor. Radgoni.