Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 9.3.2012 11:01:58
|
|
|
|
saska27
|
Jaz sem pred šestimi leti kupila v Obiju rumeno-modro-rdečo hiško, kakršno imajo zdaj v Hoferju (enako) in še stoji. Nalepke seveda niso zdržale, saj so jih otroci trgali dol, plastika pa je o. k., le malo zbledi sčasoma, če hiška stoji na soncu. Hiška je pri nas zunaj tudi pozimi, zdržala je sneg in nikoli je ni treslo ob vetru. Je kar trdno sestavljena, hkrati pa lahka za prestavljati, če recimo hočeš lepo pokositi travo okrog nje. Priporočam
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 9.3.2012 11:15:17
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: saska27 Jaz sem pred šestimi leti kupila v Obiju rumeno-modro-rdečo hiško, kakršno imajo zdaj v Hoferju (enako) in še stoji. Nalepke seveda niso zdržale, saj so jih otroci trgali dol, plastika pa je o. k., le malo zbledi sčasoma, če hiška stoji na soncu. Hiška je pri nas zunaj tudi pozimi, zdržala je sneg in nikoli je ni treslo ob vetru. Je kar trdno sestavljena, hkrati pa lahka za prestavljati, če recimo hočeš lepo pokositi travo okrog nje. Priporočam Enako. Samo pri nas se je nekaj čepov za pritrditev strehe polomilo. Ampak tudi brez njih stoji. Žal pa ni bila dolgo aktualna za igrat. Najprej veliko veselje, potem pa so se jo hitro naveličali in je postala shramba za igrače.
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 9.3.2012 11:48:51
|
|
|
|
Brbs
|
super na čem jo pa imate? kar na travi? je s čim pritrjena v tla? lp
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 9.3.2012 11:58:54
|
|
|
|
saska27
|
Naša je bila do pred dvema letoma kar na travi, nepritrjena, potem pa smo jo povišali - spodaj je okvir iz desk. Pa pobarvala sem jo. Tu in tam je še zanimiva, večino časa pa so v njej igrače, mizica, stolčki, žoge ...
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 9.3.2012 12:03:52
|
|
|
|
AKP
|
Smo jo lani kupili v Hoferju in smo zelo zadovoljni z njo. Pozimi smo jo postavili v njeno sobo, Poleti pa je bila na terasi.Nimamo je pa nič ekstra pritrjeno.
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 10.3.2012 16:07:01
|
|
|
|
kajajaka
|
Mi imamo rdeče-modro-rumeno že tretje leto in je super, tudi ves čas aktualna
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 10.3.2012 20:48:30
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Žal pa ni bila dolgo aktualna za igrat. Najprej veliko veselje, potem pa so se jo hitro naveličali in je postala shramba za igrače. Pa saj to je to. Ne razumem zakaj bi kupovali tako drago igračo, ki kmalu postane nezanimiva. Ne zapravljat za take igrače Saj ni treba met doma celega otroškega igrišča. Moje mnenje pač, pa brez zamere
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 10.3.2012 21:15:28
|
|
|
|
Brbs
|
hja, očitno je enim bolj zanimiva, drugim pa manj. smo jo že nabavili, v petrolu. zgleda super. za 2 otroka (oz tretji je na poti) se mi zdi vredu nakup, sploh za to ceno (85 eur).
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 11.3.2012 11:44:43
|
|
|
|
yenny
|
Brbs-a ste jo že postavili? Tudi mi imamo ogledano to s Petrola in me zanima kolik je kaj kvalitetna.
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 11.3.2012 13:51:08
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, meni se tudi zdi brezveze kupovati tako drago igračo, ki potem doma itak čez čas samo stoji oz. postane shramba za igrače. Če jo imate vse možnost kam postaviti - to pomeni, da živite v hišah, si pa ja potem dajte sami nardit kakšno hišico. Ne rabiš veliko rokodelskega znanja, da ne bi zmogel vaš partner/tast/oče al pa ve same, zbit kakšno iz lesa. Pa otrokom zna to bit veliko bolj zanimivo. Še bolj zanimivo pa jim je, če si nardijo šotor oz. poleti je zakon, če jim šotor postaviš na travo in uživajo sto na uro. Ko sem bila jaz otrok smo si celo kole zabili v zemljo in nam je moj oče čez dal cerado - u to je bla hiška in pol.
|
|
|
|
RE: Vrtna hišica iz hoferja 11.3.2012 20:27:49
|
|
|
|
Brbs
|
yenny, zaenkrat je super. lepa, zgleda tudi kar zdržljiva. bomo videli kak se bo poleti zunaj obnesla, če ne jo bomo pa imeli kar noter, ker imamo dovolj prostora. Je pa precej velika (ni visoka 130 cm kot piše v katalogu ampak 115 - to sem tak že prej vedela da so se zmotili), tudi za prevoz kar problematična. V grand scenica smo jo komaj spravili, čeprav smo vse zadnje sedeže podrli. Kar se pa tiče lesene - ja, bi jo imeli, ampak je vsaj trikrat dražja. tudi če jo sam nardiš, pod 200 eur te ziher ne pride. zato smo se odločili za plastično, pa še pozimi je lahko noter. sploh pa se mi zdi res ugodna, trije otroci bodo uživali v njej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?