|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtljiva krtača za lase
9.4.2007 22:05:06   
soncek&luna
oj punce,
dejte mi pomagat...
ce ima mogoce katera od vas izkusnje s temi krtacami. rada bi si kupila eno, pa ne vem na kaj moram sploh gledat. tko na "oko" mi je vsec krtaca od velforma in pa od rowente. razlika med njimi? hmmmm... .nimam pojma....

hvala punce za pomoc

Mami, pika moja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtljiva krtača za lase
9.4.2007 22:27:27   
rainbow
Jaz imam Rowentino.
+
dva nastavka, širši za bolj raven izgled, ožji za kodre
ne rabiš obračat z roko, samo držiš gumb (v eno ali drugo smer-malo se moraš navadit gibov)
-
je dokaj težka

ampak meni vseeno boljše kot fen+krtača, tukaj te vsaj naenkrat ena roka boli, in ne dveuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 12:07:53   
Moyca_
jaz imam Rowentino- mislim da je samo ta pri nas na tržišču in je ne menjam za noben denar. ZAKON!!!

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 18:35:16   
čaki
tudi jaz jo imam namen kupit-gledala sem jo v merkurju- zdaj je ena akcija, pa se rowentina je.
dajte povedat kašne lase si "pedenate" s to krtačo: mokre, suhe ali vlažne, dolge ali kratke, ali je za vse vrste las???
se splača ¸kupit za 12,000 sit??

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 19:37:43   
Moyca_
napol suhe

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 19:42:25   
Anonimen
Jaz sem si jo že hotela kupii, ko sem imela še dolge lase. Sem zakrat tukj spraševala o tem. Pa je potem nisme upalal, ker imam pregoste lase, tista krtača  ima pa tiste za bolj nežne ščetine, ki meni ne bi las zagrabile oziroma bi morala strokrat prijemat bolj tanke pramene las. Vsaj tako se mi je zdelo.
Zato sem potem kupila navadno električno krtačo z zelo širokim nastavkom (in enim takim kot je ta vrtljiva Rowentina, samo da se ne vrti) in je prav super. Pa še nastavek za fen ima. Ima pa take tiste špice, da imajo na koncu bunkice in tisto res fino zgrabi lase, tudi če jih je veliko. Se mi zdi, da imaš ti tudi goste, tako da ne vem, kako bi tebi ta Rowentina delovala. Meni bi vzlo preveč časa. S to pa samo 4-krat zagrabim in imam urejeno pričesko.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 20:46:57   
soncek&luna
rowentina ima potem cist mehke "scetine" na krtaci? uffff... res je tezka odlocitev, ker ni ravn mal denarja

Moca in ostale, ki imate to krtaco.. kaksne so te scetine?

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 22:23:50   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

jaz imam Rowentino- mislim da je samo ta pri nas na tržišču in je ne menjam za noben denar. ZAKON!!!

Obstaja še od Velforma. Me zanima, kakšna je razlika, ker si jo tudi jaz kupujem, pa se ne morem odločiti, katero. user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2007 12:05:23   
rainbow
Jaz sem tudi bila v dvomih glede teh mehkih ščetin, ampak se vsaj meni kar obnesejo, so lasem prijazne, se mi zdi;
če so lasje na pol mokri, ni problema, pa so  moji tudi naravno kakosereče skodrani oziroma krepasti in močni.
torej govorim o Rowentinih ščetinahuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2007 11:44:54   
čaki
jaz sem jo včeri kupila-roventovo, zdaj pa je skor ne znam uporabljati user posted image user posted image user posted image Kar lase mi zagrabi tko, da se potlej neha vrtet...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2007 12:51:09   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

jaz sem jo včeri kupila-roventovo, zdaj pa je skor ne znam uporabljati user posted image user posted image user posted image Kar lase mi zagrabi tko, da se potlej neha vrtet...

Jaz pa predvčerajšnjim. Sem samo malo na suhe probala, pa mi tudi ni šlo. user posted image Jutri si bom prala lase, pa poročam. Ja, nič, vaja dela mojstra. Saj nama bo uspelo, nič bat. user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2007 15:00:10   
čaki
tako sem bla žalostna, ko sem jo probavala-toliko denarja pa mi ne gre. danes spet vsake tolk časa probam, pa mi gre že bolje. tud jaz čakam finiš, da umijem glavo. upam da nam razočarana
kot si rekla-vaja, vaja, vaja....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2007 21:17:02   
zverinca
uh ste me namamle s tole krtačo.. že masiram mojga za RD darilo konec mesecauser posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2007 21:29:08   
rainbow
čaki, saj bouser posted image

veš, kak jaz napravim; malo si jih posušim s fenom, da niso glih ful mokri; pol pa delam tak, kot mi frizerka suši - dvignem vse z ono sponko, razen spodnjih in potem postopoma gor, lepo po pramenih sušim.
Dejansko se je treba navadit na gibe, predvsem na gumb za obračanje smeri.
Jo pa imam že ene pol leta in obvladam.

Držim pesti!

lp, rainbow

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2007 23:17:33   
Moyca_
user posted image user posted image kaj ste štorasteuser posted image
jaz sem že prvič obvaladala, ni nobene kake posebne tehnike. držiš gumb v katero stran, hkrat imaš vklopljen gumb za sušenje in že sušiš. Saj se zgodi včasih da ti jih potegne, ampak redko

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.