Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 9.4.2007 22:27:27
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz imam Rowentino. + dva nastavka, širši za bolj raven izgled, ožji za kodre ne rabiš obračat z roko, samo držiš gumb (v eno ali drugo smer-malo se moraš navadit gibov) - je dokaj težka ampak meni vseeno boljše kot fen+krtača, tukaj te vsaj naenkrat ena roka boli, in ne dve
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 12:07:53
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz imam Rowentino- mislim da je samo ta pri nas na tržišču in je ne menjam za noben denar. ZAKON!!!
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 18:35:16
|
|
|
|
čaki
|
tudi jaz jo imam namen kupit-gledala sem jo v merkurju- zdaj je ena akcija, pa se rowentina je. dajte povedat kašne lase si "pedenate" s to krtačo: mokre, suhe ali vlažne, dolge ali kratke, ali je za vse vrste las??? se splača ¸kupit za 12,000 sit??
|
|
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 19:37:43
|
|
|
|
Moyca_
|
napol suhe
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 19:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si jo že hotela kupii, ko sem imela še dolge lase. Sem zakrat tukj spraševala o tem. Pa je potem nisme upalal, ker imam pregoste lase, tista krtača ima pa tiste za bolj nežne ščetine, ki meni ne bi las zagrabile oziroma bi morala strokrat prijemat bolj tanke pramene las. Vsaj tako se mi je zdelo. Zato sem potem kupila navadno električno krtačo z zelo širokim nastavkom (in enim takim kot je ta vrtljiva Rowentina, samo da se ne vrti) in je prav super. Pa še nastavek za fen ima. Ima pa take tiste špice, da imajo na koncu bunkice in tisto res fino zgrabi lase, tudi če jih je veliko. Se mi zdi, da imaš ti tudi goste, tako da ne vem, kako bi tebi ta Rowentina delovala. Meni bi vzlo preveč časa. S to pa samo 4-krat zagrabim in imam urejeno pričesko.
|
|
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 20:46:57
|
|
|
|
soncek&luna
|
rowentina ima potem cist mehke "scetine" na krtaci? uffff... res je tezka odlocitev, ker ni ravn mal denarja Moca in ostale, ki imate to krtaco.. kaksne so te scetine?
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 10.4.2007 22:23:50
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca jaz imam Rowentino- mislim da je samo ta pri nas na tržišču in je ne menjam za noben denar. ZAKON!!! Obstaja še od Velforma. Me zanima, kakšna je razlika, ker si jo tudi jaz kupujem, pa se ne morem odločiti, katero.
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 11.4.2007 12:05:23
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz sem tudi bila v dvomih glede teh mehkih ščetin, ampak se vsaj meni kar obnesejo, so lasem prijazne, se mi zdi; če so lasje na pol mokri, ni problema, pa so moji tudi naravno kakosereče skodrani oziroma krepasti in močni. torej govorim o Rowentinih ščetinah
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 14.4.2007 11:44:54
|
|
|
|
čaki
|
jaz sem jo včeri kupila-roventovo, zdaj pa je skor ne znam uporabljati Kar lase mi zagrabi tko, da se potlej neha vrtet...
|
|
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 14.4.2007 12:51:09
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki jaz sem jo včeri kupila-roventovo, zdaj pa je skor ne znam uporabljati Kar lase mi zagrabi tko, da se potlej neha vrtet... Jaz pa predvčerajšnjim. Sem samo malo na suhe probala, pa mi tudi ni šlo. Jutri si bom prala lase, pa poročam. Ja, nič, vaja dela mojstra. Saj nama bo uspelo, nič bat.
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 14.4.2007 15:00:10
|
|
|
|
čaki
|
tako sem bla žalostna, ko sem jo probavala-toliko denarja pa mi ne gre. danes spet vsake tolk časa probam, pa mi gre že bolje. tud jaz čakam finiš, da umijem glavo. upam da nam razočarana kot si rekla-vaja, vaja, vaja....
|
|
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 14.4.2007 21:17:02
|
|
|
|
zverinca
|
uh ste me namamle s tole krtačo.. že masiram mojga za RD darilo konec meseca
|
|
RE: Vrtljiva krtača za lase 14.4.2007 21:29:08
|
|
|
|
rainbow
|
čaki, saj bo veš, kak jaz napravim; malo si jih posušim s fenom, da niso glih ful mokri; pol pa delam tak, kot mi frizerka suši - dvignem vse z ono sponko, razen spodnjih in potem postopoma gor, lepo po pramenih sušim. Dejansko se je treba navadit na gibe, predvsem na gumb za obračanje smeri. Jo pa imam že ene pol leta in obvladam. Držim pesti!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.