Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 27.12.2008 14:52:51
|
|
|
|
mala zirafa
|
Jaz sem z njimi hodila vsako leto smučat v Francijo ker so najbolj ugodni.Glede varstva nimam pojma.Težko bi pustila učiteljem tako malega otroka in šla smučat na proge.Sploh pa ne v tujini.Nameravate smučat v slo?
|
|
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 27.12.2008 14:53:47
|
|
|
|
mala zirafa
|
Aja pa še to, s to agencijo je blo vedno vse ok, nikoli nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 28.12.2008 15:12:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
mala zirafa, namen imamo it v Avstrijo (ali Italijo). Pa saj je vseeno kam, če Slovenci čuvajo otroke . S samo agencijo imam tudi jaz dobre izkušnje (Francija, itak ), ampak me zanima kakšo imajo varstvo. Premajhen se pa meni ne zdi - je že skoraj leto dni v vrtcu in se mi zdi, da bi tudi 3 urice v varstvu na snegu komot zdržal. Seveda ja pa odvisno od otroka. A res nobena nima izkušenj?
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 28.12.2008 15:26:08
|
|
|
|
Mojca20
|
kaj pa to: mensesmuca.com Poglej program : zimovanje Forni di Sopra
|
|
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 29.12.2008 21:46:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca20 kaj pa to: mensesmuca.com Poglej program : zimovanje Forni di Sopra Hvala. Bom poklicala in se malo pozanimala.
|
|
RE: Vrtec za otroke - na snegu 21.2.2009 23:28:03
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če bo katero zanimalo za prihodnje leto - šli smo v Kreischberg s Ski & Fun-om in se imeli PREČUDOVITO! Žiga (malo pred 2. rojstnim dnevom) je bil od 9h do 12h v varstvu, mami in oči pa sva smučala. Cela ekipa je bila perfektna, mularijo so res znali zabavati in so jo hkrati obvladali. Največji izziv pa je imela ravno naša "varuška", saj jo je Žiga prve 2 dni gladko zavrnil. Mi2 z sva že obupala nad smučarijo (kdo pa gre na dopust in pri tem ravnodušno gleda nesrečnega otroka), ampak "varuška" se ni dala - tako smo skupaj naredili načrt in od 3. dneva dalje smo se vsi imeli res lepo. Vse pohvale organizatorju, vodičem in še prav posebej Saši .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?