|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec v Ljubljani
28.4.2007 12:08:30   
mojca75
Pozdravljeni,
danes sem prejela vprašalnik enega od ljubljanskih vrtcev kamor sem že lani avgusta vpisala svojega malčka. Kljub temu da bi se moral vključiti v vrtec aprila, bomo - ČE seveda - mesto dobili šele septembra, pred tem je prosto mesto = iluziji, vsaj v tem vrtcu.
Danes pa vidim na obrazcu da imajo pri vključitvi prednost otroci z enostarševskih družin in otroci kjer je eden od staršev študent (lepo in prav) in - to pa me je zmotilo - otroci staršev ki imajo zaposlitev v bližini vrtca.

To torej pomeni da vsi ki delajo v bližini lažje vklučijo otroka v ta vrtec kot mi lokalci?
To pomeni da se stimulira da se otroci 2x na dan vozijo v avtu, kaj vem koliko daleč? S tem so izpostavljeni cesti in nevarnosti nesreče?
To pomeni da naj bi lokalci vozili otroke v vrtec KAM?

Na obrazcu je naveden tudi pravilnik o sprejemu otrok v vrtec - ki naj bi bil na spletni starni MOL, vendar ga tam ni!
Prav rada bi videla ta pravilnik.

Trenutno so prazniki, po njih pa me prav gotovo slišijo v vrtcu! ČE mi kdo od vas zna razjasnit to bom pa tudi vesela, pa tudi vašega mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec v Ljubljani
1.5.2007 0:03:08   
Mehičanka
Vprašalnik, ki smo ga dobili mi, jaz razumem drugače...Če je izbran vrtec najbližje prebivališču, ti ta opcija prinese več pik kot pa, če je eden od staršev zaposlen v bližini vrtca...Predvidevam, da so kriteriji za vse vrtce (vsaj v isti občini) enaki...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 16:30:11   
Shorty_
ja jz sem od dveh vrtcev dobila isti vprašalnik.
In mislim da je enako pomembno če sta starša študenta al pa zaposlena ker jih v obeh primerih ni doma.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2007 11:30:20   
tinaaja
Vprašalnik, ki smo ga dobili mi, jaz razumem drugače...Če je izbran vrtec najbližje prebivališču, ti ta opcija prinese več pik kot pa, če je eden od staršev zaposlen v bližini vrtca...

jaz tud tko stekam..

me pa nekaj zanima - a je treba dat potrdit v sluzbi ta komisijski vprasalnik tam,kjer je navedena sluzba al ne. notri deluje tko, ko sva pa klicala v vrtec pa so rekli, da ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2007 23:40:12   
Mehičanka
Midva nisva dala potrdit. Najini službi sta precej dlje od vrtca, kot je naša hiša.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2007 11:01:52   
katjandraž
Komisija odloča o sprejemu otroka v vrtec na podlagi naslednjih kriterijev: 

Kriterij

Število točk

1.

Starši ali eden od staršev ima skupaj z otrokom stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana oziroma je Mestna občina Ljubljana zavezana za doplačilo razlike v ceni

40

2.

Starši ali eden od staršev otroka je študent s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju Mestne občine Ljubljana

10

3.

Otrok, ki mu je bil odložen vstop v osnovno šolo

10

4.

Otrok je bil uvrščen v prednostni vrstni red v preteklem letu in v vrtec ni bil sprejet

10

5.

Otrok živi v enoroditeljski družini, kar dokazuje potrdilo o družinski skupnosti

8

6.

V želeni enoti vrtca je že vključen otrokov brat ali sestra

7

7.

Sprejem dvojčkov ali trojčkov

7

8.

Izbrana enota vrtca je najbližja otrokovemu prebivališču v primerjavi z ostalimi vrtci oziroma enotami vrtcev v Ljubljani

6

9.

Vsaj eden od staršev dela v bližini enote vrtca

3

10.

Družina z več vzdrževanimi otroki:

4 otroci ali več

3

3 otroci

2

2 otroka

1

11.

Sprejem otrokovega brata ali sestre (vendar ne dvojčka) v istem šolskem letu

3

12.

Na dan 1.9. tekočega leta bo otrok dopolnil:

11 mesecev ali več

5

10 mesecev

4

9 mesecev

3

8 mesecev

2

7 mesecev

1

Tole je skopirano s strani našega vrtca. Jaz sem čist besna, ker sem lani dala vlogo za 1.9.2007, ne pa za 1.2.2007, ko naj bi se mi iztekla porodniška. Rečeno je bilo, da otrok mlajših od 18 M ne sprejemajo, zato sem jo dala šele za zdaj. Zdaj pa berem točko 4 in vidim, da sem zgubla 10 točk na ta račun.user posted image

Sori, tole je bilo lepo napisano v tabeli, pa mi je čist raztegnil vse!user posted image

< Sporočilo je popravil katjandraž -- 6.5.2007 11:03:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!