Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtec in nove vzgojiteljice 29.8.2007 10:10:22
|
|
|
|
Pikaču
|
Moja hčerka gre letos s svojo skupino naprej v vrtcu, vendar imajo novo vzgojiteljico, ki je bila prej pri največjih otrocih (6 let). Zanimajo me vaše izkušnje z obnašanjem vaših malčkov, ali se otrok hitro navadi na novo osebo, čeprav vem, da jaz najbolj sama kompliciram, pa vzgojiteljice ki jih je imela sedaj, so fuull the best. Upam, da bo vse v redu, pa itak, sej bodo še zmeraj skup s prvimi vzgojiteljicami. Najlepša hvala za vaše izkušnje! LP
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 29.8.2007 13:12:09 >
|
|
|
|
RE: VRTEC IN NOVE VZGOJITELJICE 29.8.2007 10:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimajo me vaše izkušnje z obnašanjem vaših malčkov, ali se otrok hitro navadi na novo osebo Ja, hitro, vsaj naš. Pa pri nas imamo vsako leto druge vzg. in pomočnice, pa zdaj, ko bo v zadnji skupini itak že cel vrtec pozna.
|
|
|
|
RE: VRTEC IN NOVE VZGOJITELJICE 29.8.2007 10:36:28
|
|
|
|
lukec
|
Naš je šel k drugim vzgojiteljicam prejšnji ponedeljek. Mene je že en teden prej skrbelo, kako jih bo sprejel, če jim bo hotel povedati za stranišče, če bo sploh hotel zjutraj v igralnico ... Pričakovala sem najhujše pa je mali stopil v igralnico se obrnil, mi rekel rad te mam in je šel . Se mi je skala odvalila s srca.
|
|
RE: VRTEC IN NOVE VZGOJITELJICE 29.8.2007 21:45:02
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem pa ena vzgojiteljica, ki gre k novim otročkom... v nov vrtec... Tudi mene že malo stiska, kako bo, ampak vam povem, ko z otroki preživiš toliko ur na dan skupaj, se zelo kmalu zbližaš in navežeš! Nj vaši otroci dobijo super nove vzgojiteljice ali pomočnice!
|
|
RE: VRTEC IN NOVE VZGOJITELJICE 29.8.2007 22:15:23
|
|
|
|
Pikaču
|
Sej vem, da se bo tudi moja tamala hitro zbližala z novo vzgojiteljico, če so pa res tko fajn, pa pomočnica jo je v bistvu pa že zdej čuvala. Samo veliko tud pomaga dejstvo, da moramo starši zaupat vzgojiteljem, pa po moje otrok to zlo čut in je potem tud on zadovoljen. Sej sem že napisala, da tle jst kompliciram bolj ko pa tamala. Vzgojiteljice so pa v njenem vrtcu zlo povezane, pa itak bojo večino časa skupaj, k se igrajo, pa odzunaj na igrišču. Ema zlo rada hodi v vrtec in upam da bo tko tud v bodoče. LP Mayci, tudi tebi želim uspešno novo šolsko leto s tvojimi novimi otročki v novem vrtcu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?