|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec in nove vzgojiteljice
29.8.2007 10:10:22   
Pikaču
Moja hčerka gre letos s svojo skupino naprej v vrtcu, vendar imajo novo vzgojiteljico, ki je bila prej pri največjih otrocih (6 let). Zanimajo me vaše izkušnje z obnašanjem vaših malčkov, ali se otrok hitro navadi na novo osebo, čeprav vem, da jaz najbolj sama kompliciram, pa vzgojiteljice ki jih je imela sedaj, so fuull the best. Upam, da bo vse v redu, pa itak, sej bodo še zmeraj skup s prvimi vzgojiteljicami.

Najlepša hvala za vaše izkušnje!

LP

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 29.8.2007 13:12:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC IN NOVE VZGOJITELJICE
29.8.2007 10:12:38   
Anonimen
Zanimajo me vaše izkušnje z obnašanjem vaših malčkov, ali se otrok hitro navadi na novo osebo

Ja, hitro, vsaj naš. Pa pri nas imamo vsako leto druge vzg. in pomočnice, pa zdaj, ko bo v zadnji skupini itak že cel vrtec pozna.

(odgovor članu Pikaču)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 10:36:28   
lukec
Naš je šel k drugim vzgojiteljicam prejšnji ponedeljek. Mene je že en teden prej skrbelo, kako jih bo sprejel, če jim bo hotel povedati za stranišče, če bo sploh hotel zjutraj v igralnico ... Pričakovala sem najhujše pa je mali stopil v igralnico se obrnil, mi rekel rad te mam in je šeluser posted image . Se mi je skala odvalila s srca.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 21:45:02   
mayci
Jaz sem pa ena vzgojiteljica, ki gre k novim otročkom...user posted image  v nov vrtec...
Tudi mene že malo stiska, kako bo, ampak vam povem, ko z otroki preživiš toliko ur na dan skupaj, se zelo kmalu zbližaš in navežeš!user posted image
Nj vaši otroci dobijo super nove vzgojiteljice ali pomočnice!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 22:15:23   
Pikaču
Sej vem, da se bo tudi moja tamala hitro zbližala z novo vzgojiteljico, če so pa res tko fajn, pa pomočnica jo je v bistvu pa že zdej čuvala. Samo veliko tud pomaga dejstvo, da moramo starši zaupat vzgojiteljem, pa po moje otrok to zlo čut in je potem tud on zadovoljen.
Sej sem že napisala, da tle jst kompliciram bolj ko pa tamala. Vzgojiteljice so pa v njenem vrtcu zlo povezane, pa itak bojo večino časa skupaj, k se igrajo, pa odzunaj na igrišču.

Ema zlo rada hodi v vrtec in upam da bo tko tud v bodoče.

LP

Mayci, tudi tebi želim uspešno novo šolsko leto s tvojimi novimi otročki v novem vrtcu.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 13:54:13   
Naty_ka
Hm... Tega se jaz tudi zdaj bojim. Od decembra lani je v vrtcu pa ni nikoli bilo nobenega problema. Zdaj pa, ko so bili dopusti in smene in je cel ritem porušen, pa je zjutraj cela štala. Noče it not in za nikogar več noče slišat.
Pa tudi gre v večjo skupino in dobi novo vzgojiteljico (na novo je zaposlena v vrtcu).
Upam da se bo hitro porihtalo, ker je to zjutraj prava muka.
Sicer se ne dere dolgo. Jaz sem zdaj parkrat postala pred vrati in po 10-ih sekundah sem ga slišala da se je smejal. Danes zjutraj pa celo "vozil motor" in brnel zraven.

Pa malo je še to pri nas, ko smo trenutno v fazi, ko je vse "ne". Noče nič. Nič! In za vsako stvar se začne jokat/tulit.
Ah, saj bo bolje... enkrat... user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?