picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mislim da vrtec ni merilo za bolezni..niti privat varstvo..moja mala je v vrtcu od prvega leta dalje in vse kar je v vrtcu v dveh letih "fasala" so bile norice.. razen manjših prehladov (zaradi katerih niti ni manjkala vrtcu, ker je samo iz noska curljalo in občasen kašelj) nikoli, nikoli nič! je pa res da je nikoli nisem zavijala v vato, jo neki obsedeno čistila, živi z psom od prvega dne dalje, plazi po tleh, pojedla je že zemljo, bila konstantno v hlevu na obisku pri kravicah in ji potem nisem nikoli neki panično brisala rokic...kaj vem ustvarla si je odličen imunski sistem..lahko da bo zdej pri drugem čist kontra, ampak pri prvi je pač tako.. resnično z boleznijo se ne poznamo Moja prva hčerka tut ni nekaj pretirano bolna, vsake toliko. Tut, ko je šla v vrtec, ni blo preveč hudo. S tamalim pa imamo ful probleme. In živi v istem okolju kot tamala, nič drugače ne delam z njim, kot sem delala z njo (niti nje nisem zavijala v vato, ker sem tut jst pristaš tega, da otrok mora tut umazanijo pojest, ne pa bit čist sterilen; pa proti razkužilom sem ful, vsaj za domačo uporabo, predvsem kar tako vsepovprek, razen pri kakšnem rotavirusu-torej mali ne živi v sterilnem okolju) Ima pač očitno ful slab imunski sistem, s tem, da ima on še sestrico, ki nosi domov vse možne viruse in bakterije, tavečja tega ni imela v svojem prvem letu, ker je bila pač prva. Mah, sploh ne vem, če naj ga dam v vrtec al ne...Privat varstvo je hudo drago in si ga bomo težko privoščili, sam če bomo morali, bomo morali, ni kej... Po moje bom probala z vrtcem, če ne bo šlo, bomo pač poiskali drugo rešitev...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 3.3.2011 22:22:56 >