Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 25.5.2010 14:58:00
|
|
|
|
darja.mark
|
No mene tut tole zanima, smo tut sprejeti, v 1. starostno obdobje oz. jasli Sem pa mal po netu pobrskala pa kr hvalijo tale vrtec, ful fajn
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 25.5.2010 23:06:15
|
|
|
|
mavo
|
a lahko ena prosim napiše, koliko točk je bilo potrebnih v vrtcu Mojca za 1. starostno skupino? Hvala
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 26.5.2010 11:52:54
|
|
|
|
ronja1a
|
na obvestilu ni nič pisalo, zato ne vem, koliko jih je bilo potrebnih zakaj smo sprejeti, ne vem, računam, da je svoje prineslo bivanje v mol in morda starost otroka (rojen junija ???)
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 26.5.2010 11:54:23 >
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 26.5.2010 21:31:01
|
|
|
|
Tasika
|
Oba naša sta v Mojci, meni se zdi odličen vrtec. Še posebej če ste pri Lidiji in Urši (Tino in Majo slabše poznam, a sta kot pravijo drugi tudi dobri) Parkirišče je zraven, do enote Kekec je pa 2 minute peš. Pa še še vedno nekateri pripeljejo pred vhod (v naselje)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?