![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 25.5.2010 14:58:00
|
|
|
|
darja.mark
|
No mene tut tole zanima, smo tut sprejeti, v 1. starostno obdobje oz. jasli Sem pa mal po netu pobrskala pa kr hvalijo tale vrtec, ful fajn
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 25.5.2010 23:06:15
|
|
|
|
mavo
|
a lahko ena prosim napiše, koliko točk je bilo potrebnih v vrtcu Mojca za 1. starostno skupino? Hvala
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 26.5.2010 11:52:54
|
|
|
|
ronja1a
|
na obvestilu ni nič pisalo, zato ne vem, koliko jih je bilo potrebnih zakaj smo sprejeti, ne vem, računam, da je svoje prineslo bivanje v mol in morda starost otroka (rojen junija ???)
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 26.5.2010 11:54:23 >
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška) 26.5.2010 21:31:01
|
|
|
|
Tasika
|
Oba naša sta v Mojci, meni se zdi odličen vrtec. Še posebej če ste pri Lidiji in Urši (Tino in Majo slabše poznam, a sta kot pravijo drugi tudi dobri) Parkirišče je zraven, do enote Kekec je pa 2 minute peš. Pa še še vedno nekateri pripeljejo pred vhod (v naselje)
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.