|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Mojca
10.7.2008 7:59:21   
fify
Hi,
Prosim mnenje, kakšne so vaše izkušnje o vrtcu Mojca-Kekec, Lj. - kako je, kako se vam zdi, ali je program ok, vzgojiteljice, ipd.
Mi gremo 1. in bi želela kaj slišati.

Thx a lot!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Mojca
10.7.2008 9:24:01   
lol
je ta vrtec v grosuplju?

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 10:49:24   
fify
Ne v Gosuplju, v Ljubljani (Dravlje).

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 22:20:24   
elizabeta p
Jaz bi ga kar pohvalila. Vzgojiteljica je ok, pomočnico pa imamo zdaj že tretjo. Ravnateljica je tudi ful v redu, prav tako svetovalna delavka. zdaj ga ravno prenavljajo, me zanima kako bo videti jeseni. Pa eko vrtec so.
Če te še kaj zanima lahko pišeš na zs.

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2008 7:23:32   
fify
Elizabeta p, kaj točno je zs?
Nisem vedela, da vrtec prenavljajo, lahko pa sklepam, ker je to edina od enot Vrtca Mojca, kjer so kreirali še nekaj dodatkih oddelkov, zaradi velike gužve v MOL-u. Krasno. To da se pomočnice menjavajo verjetno ni prav ok? Verjetno se otroci kaj hitro navežejo?

Hvala in lp, F.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 8:39:59   
jakaracman
ZS je zasebni stik, spodaj levo klikneš in lahko pišeš željenemu uporabniku.Kar se tiče menjav pomočnic in vzgojiteljic, se menjajo povsod in naša nima težav s tem in ni to nič nenavadnega ali posebnega.Upam, da vam bo v vrtcu OK.

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 21:48:27   
elizabeta p
Pri pomočnicah je bilo tako, da smo imeli prvo ene 2 meseca (naš je šel v vrtec pri 2,5 letih), pa mislim da z vzgojiteljico nista klapali.
Potem smo dobili drudo, ki smo jo imeli do lanske pomladi, je bila ful u redu, ampak je diplomirala in itak da si je našla drugo delovno mesto. Pol je kakšen mesec ena mal štukala, zdaj pa imamo tole že eno leto in je tudi v redu.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 21:48:46   
elizabeta p
drudo=drugo

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2008 8:18:48   
fify
Ok. Kaj pa točno so značilnosti EKO vrtca? Verjetno nam bodo bolj podrobno predstavili na roditeljskem, pa vseeno; sem pa to šele od tebe izvedela, ker na netu piše le, da se že več let trudijo postati eko vrtec, drugače mi pa niso mi pa nič omenili, da so že.
Naša gre tudi v vrtec z 2,5 leti.

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2008 11:16:11   
Shorty_
pozdravljena!

Moja hčerka je tudi v tem vrtcu že od novembra, trenutno je res zoprno ker prenavljajo zaradi odprtja novih oddelkov, drugače je pa sam vrtec super. Vzojiteljica in pomočnica sta fantastični, vse ostalo pa tudi, skratka same pohvale tudi mene lahko kaj vprešaš prek zasebnega sporočila.

LP shorty

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 11:18:34   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

ZS je zasebni stik, spodaj levo klikneš in lahko pišeš željenemu uporabniku.Kar se tiče menjav pomočnic in vzgojiteljic, se menjajo povsod in naša nima težav s tem in ni to nič nenavadnega ali posebnega.Upam, da vam bo v vrtcu OK.

To žal pri nas ne drži. menjajo ji samo zdaj med dopusti vendar je vedno ena njihova plus ena ki jo otroci že prej spoznajo. Čez leto pa imajo svoji dve stalni razen v primeru bolezni ipd.

naši vzgojiteljica in pomočnica naj bi šli s sončki do šoleuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2008 22:11:14   
elizabeta p
Oni so eko vrtec in ful stvari delajo iz embalaže, ki bi šla drugače v smeti. Npr. nadili so avtomobilčke iz actimel flašk, gume so bile pa pokrovči iz plastenk. Spomldi so delali rožice iz frchtzwerge lončkov in slamic. Zelo veliko hodijo ven, kolikor se le da. Odspadno embalažo ločujejo. Starši zbiramo star papir in ga vsak mesec pridno nosimo v vrtec. Jedo čim manj sadkarij in čim več sadja in zelenjave.
Ta denar od papirja pa za vrtec porabijo. enkrat so kupili kolesa (trikolesnike) za vrtec, vsak otrok pa je dobil poletni klobuček. Enkrat se je za neke štipendije zbiralo. Vsaka skupina je dobila svoj akvarij pa ribice...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2008 22:20:32   
Shorty_
elizabeta v kateri skupini je tvoj če smem prašat?

Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2008 14:10:33   
elizabeta p
žabice, notri so letniki 2003 in 2004

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2008 10:03:11   
Shorty_
No moja je pa v sončkih letniki 2006/2007user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.7.2008 22:09:43   
elizabeta p
Shorty, vi sončki ste zdaj v telovadnici, ko prenavljajo a ne? A greste jeseni že v šolo?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.7.2008 23:01:14   
elizabeta p
Shorty, sori, sem smotka. 2006/2007 ste mlajši, sončki ste v spodnjem nadstropju. Sploh ne vem , nič nisem razmišljala. 6/7 pa sem kr s šolo povezala. Kura.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?