Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 19.5.2006 10:35:53
|
|
|
|
lol
|
a bo to hodil v grosuplju?če misliš v grosuplju,ti lahko napišem malo več,ker naš mali hodi v Mojco veliki pa v tinkaro.
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 22.5.2006 9:32:24
|
|
|
|
Bučika
|
Glede tega vrtca ti lahko napišem,same dobre stvari.Že kot sam vrtec(vse enote) delujejo super in tudi vzg. so prijetne. Ne skrbi in se veseli prvega dne!
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 23.5.2006 19:36:33
|
|
|
|
Putka
|
Moja 3-letnica hodi v Tinkaro (vrtec Mojca, v Dravljah). Smo super zadovoljni, vzgojiteljice ne bi mogle biti boljse. Je pa mal odvisno od starsev, kaj pricakujete. V nasi skupini se non-stop ukvarjajo z malcki, hodijo na izlete, v gledalisce.. Enak poudarek dajejo umetnosti (glasba, risanje in druge ustvarjalne igre) kot gibanju. Najpomembnejse pa je, da hodi otrok z veseljem v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......