Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtec Jelka - enota Sneguljčica 17.1.2005 13:23:32
|
|
|
|
Nogavička
|
Jelko na splošno hvalijo - ne vem pa za to enoto Sneguljčica (moja Hana bo kar v enoti Jelka) - imam pa v spominu, da so enkrat že govorili njej. Pobrskaj malo nazaj. L.p. Tea
|
|
|
|
Vrtec Jelka - enota Sneguljčica 17.1.2005 16:23:09
|
|
|
|
Shana
|
Živjo! Pogovori se z gospo, ki na upravi pokriva vpis otrok. Mislim, da je to ga. Mojca Škof. Tudi jaz sem kontaktirala s tem vrtcem, sem pa želela v enoto na Glavarjevi. Rečeno mi je bilo, da imajo (podatek iz konca decembra), da je v enoto Sneguljčica vpisanih le 7 otrok za jasli torej, da imajo še ful placa. Ta vrtec je sicer v pritličju ene stolpnice na Vodovodni 3a, za Astro. Moj nasvet je, da se vpišeš na "čakalno listo" za željeni vrtec. Tudi, če ga dobiš čez pol leta, bo za otroka še čisto OK, ker je še majhen in bo premik med vrtcema lažji. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?