|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec H.C. Andersen, Šiška
17.4.2008 21:45:49   
mišina mami
Imam nenavadno prošnjo...

Sprejeti  smo v jaslični oddelek omenjenega vrtca, enota Marjetica, želeli bi pa spremeniti enoto. Torej, če je kdo v podobni situaciji, in je otrok sprejet v enoto na Rašiški, želi pa v Marjetico, lahko menjamo. Vrtec sem vprašala, se strinjajo, če sama najdem zamenjavo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec H.C. Andersen, Šiška
18.4.2008 0:08:05   
pegi1
blagor vam, mi smo bili pa zavrnjeni. te smem vprasat koliko tock ste zbrali, da vidim koliko mi zaostajamo?
hvala in srecno

(odgovor članu mišina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 22:09:45   
mišina mami
61. Smo pa lani bili zavrnjeni.

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 9:51:47   
dave
Oj pegi1, tudi mi smo dobili zavrnjeno v Marjetici in smo imeli 51 točk. Te smem vprašati koliko točk ste imeli vi, da ste bili zavrnjeni?

Hvala

(odgovor članu mišina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 12:39:20   
pegi1
dave mi imamo 48 točkuser posted image

(odgovor članu dave)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 22:47:54   
kety99
Oj pegi1, tudi mi smo dobili zavrnjeno v Marjetici in smo imeli 51 točk. Te smem vprašati koliko točk ste imeli vi, da ste bili zavrnjeni?

Mi smo imeli tudi 51 točk, zdaj pa smo 23 v čakalni vrsti. Kateri pa ste vi?

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2008 9:11:58   
dave
IZVIRNO SPOROČILO: kety99

Mi smo imeli tudi 51 točk, zdaj pa smo 23 v čakalni vrsti. Kateri pa ste vi?

Tudi mi smo 23 v čakalni vrsti. Zanimivo ne?

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2008 10:57:51   
sazi
dave in kety99 - imata otroka isti letnik? Če ne, potem je čisto možno, da sta obe na 23. mestu - ena npr. za otroka letnik 2007, druga pa za 2006

(odgovor članu dave)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2008 11:45:27   
dave
Ja imaš prav. Naša je letnik 2007, ze ketty99 pa ne vem...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2008 12:47:58   
kety99
Se opravičujem, narobe sem napisala, smo 21. v čakalni vrsti...Malo sem zmedena od vseh teh številk...Sem pa ravno danes govorila z omenjenim vrtcem in je rekla gospa, da glede na pretekle izkušnje to mesto ni ravno vzpodbudno...pravi, da zelo težko, da bomo prišli letos na vrsto...bomo videli! Jest sem že čisto obupana!

(odgovor članu dave)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2008 12:57:48   
dave

Se opravičujem, narobe sem napisala, smo 21. v čakalni vrsti...Malo sem zmedena od vseh teh številk...Sem pa ravno danes govorila z omenjenim vrtcem in je rekla gospa, da glede na pretekle izkušnje to mesto ni ravno vzpodbudno...pravi, da zelo težko, da bomo prišli letos na vrsto...bomo videli! Jest sem že čisto obupana!

Tudi mi smo dobili podoben odgovor. Glede na to, da namerava MOL letos dodatno financirati razširitev jasličnih oddelkov, se nam morda nasmehne srečauser posted image . Kdaj ste pa oddali vlogo v vrtec?

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2008 15:20:45   
kety99
Kdaj ste pa oddali vlogo v vrtec?

Vlogo smo oddali enkrat januarja letos? PA vi?

(odgovor članu dave)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2008 13:22:04   
dave

Kdaj ste pa oddali vlogo v vrtec?

Vlogo smo oddali enkrat januarja letos? PA vi?

Mi smo pa vlogo oddali že v začetku decembra lani, imamo enako število točk kot vi, pa smo za vami na čakalni listi. Zdaj pa čist nič več ne razumem...

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.5.2008 21:33:15   
janja
mišina mami - samo to me zanima. Zakaj pa hočeš zamenjati? A za enoto Andersen? Men se Marjetica veliko bolj dopade, ker je veliko zelenja pa hribček, Andersen se pa koplje v pesku. Sicer smo pa mi tudi sprejeti v Marjetico in sem ful vesela. Mamo že enga notr, pa sem ful zadovoljna. Če bi še enkrat izbirala, bi izbrala ta vrtec. Res pa je, da je naval.

Če pa vsekakor hočeš zamenjati, pa ti želim veliko sreče.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu dave)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2008 14:23:43   
Anonimen
Meni je tudi Marjetica bolj vsec, lepse igrisce. Sem tudi jaz tja hodila, pa zdajsnja vodja je bila moja vzgojiteljica in se dobro poznamo, pa sestra obcasno tam dela .. Ne recem, da so vse vzgojiteljice tam fajn, ampak tiste, ki sem jih imela jaz, so super user posted image

Pa telovadnica je v Marjetici in asfaltna ploscad za rolat, za vecje.

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.