Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 3.9.2009 21:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam, ker tud če se upošteva, ostane dovolj plače da pademo v najvišji razred.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 3.9.2009 21:15:22
|
|
|
|
Raho
|
Ne. Bojda se več nikjer ne.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 3.9.2009 21:53:25
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pojma nimam, ker tud če se upošteva, ostane dovolj plače da pademo v najvišji razred. U, mater!
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 3.9.2009 22:40:43
|
|
|
|
jakaracman
|
Podatek za LJ smo v 8 razredu in nam niso upoštevali, ker imamo kljub kreditu kao še vedno dovolj denarja.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 4.9.2009 6:56:08
|
|
|
|
jolly123
|
Ko bi vsaj, tako bi nam oni plačali vrtec Zdaj mamo pa dovolj denarja...kao.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 4.9.2009 10:48:11
|
|
|
|
Erdbeere
|
KOmenda ne upošteva
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 6.9.2009 11:36:39
|
|
|
|
srki
|
Za LJ vem da so nekaj časa upoštevali, pri nas ne. Mi imamo tudi dovolj denarja, kaj češ, da tavelko skupino plačujem čez 100 eur. Še dobro, da je drugi brezplačno, ker drugače bi bilo vse skupaj okoli 300 eur. Itak so se pa vrtci takoj, ko so uvedli brezplačnega drugega otroka, podražil.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 7.9.2009 22:21:15
|
|
|
|
mighi
|
Pri nas (KP) mislim,da tudi ne upoštevajo. Pa saj to je logično-kredit je neke vrste varčevanje za nakup stanovanja...kvečjemu bi lahko upoštevali obresti. Če hočeš imeti svoje stanovanje, si priden in imaš vse prikazano...kot mi, pač plačaj. Jaz bi vrtec dal za plačilo vsem enako (saj vsak otrok vrtec enako stane), če imam pa višjo plačo kot npr. moj sosed, me pa država opali že na davkih, dohodnini ipd. Zakaj me mora še na vrtcu molzt? Jeb* socializem.
|
|
|
|
RE: Vrtec - olajšava stan.kredit 7.9.2009 22:24:17
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem nekje neke pravilnike brala in naj bi upoštevali, ampak samo kao za reševanje prvega stanovanjskga prroblema. Govorim za Lj. Ko sva z možem klicala, kako je s tem, naju je referentka za naš vrtec samo napi..dila.... kaj se greva.
|
| Stran: [1] |
prašičja gripabučiTe je strah prašičje gripe?da (
20%)
na nek način, svet je zelo majhen (
15%)
zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (
36%)
ne delajte panike, zadeva je daleč stran (
5%)
malo pa res (
7%)
ne (
18%)
Število vseh glasov: 582Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!