|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec
27.3.2008 8:04:45   
valery27
mene pa zanima kdaj se da otroka v vrtec ne v jasli ampak v vrtec januarja mi potece porodniska februarja pa bo star 1 leto.ter ce kdo kaj ve kaksni so vrtrci v posavju oziroma v krskem  ter kake so kaj cene povprecje.user posted image in kaka je razlika med jaslim in vrtcem.hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 12:18:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC
27.3.2008 8:29:15   
N _ B
Jasli (I. starostno obdobje) so do otrokovega 3. leta starosti. Če nameravaš dat otroka po končani porodniški v vrtec, bo šel v jasli. Glede vrtcev v omenjenem okolišu ti pa težko kaj povem. Ne poznam.

Poglej malo pod: Vrtec in varstvo

(odgovor članu valery27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2008 9:02:54   
srki
Otrok gre, če kaj vem, direkt v jasli, ne v kakšno drugo starostno skupino.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2008 10:01:23   
tojeto1
Tvoj otrok bo šel v jasli. Glede cene, je odvisno od tvojega in partnerjevega dohodka. Lahko si izračunaš v kateri plačilni razred spadata in boš takoj izvedela, koliko boš plačala. Je pa cena vsaj v Ljubljani kar visoka ne glede koliko zaslužiš.
npr. če imata oba cca. 800 eur neto plače in imata 1 otroka bosta plačala okoli 300 eur na mesec.

(odgovor članu valery27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2008 10:13:41   
sazi
.napaka

< Sporočilo je popravil sazi -- 27.3.2008 10:14:09 >

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 10:43:29   
Špacka

Do 3 let je v jaslih. V KK so jasli samo v centralnem vrtcu, v ostalih enotah jih ni, polna cena okoli 410€, v kateri razred padeš lahko izračunaš sama. Moja je bila v jaslih, obe zelo zadovoljni user posted image  mala je bila v skupini, kjer sta bili vzgojiteljici enkratni, boljše si ne bi mogla želeti. Je pa res, da gre mala zelo rada v vrtec, nima problema s prilagajanjem, s septembrom je dobila drugi vzgojiteljici, ker je sedaj v vrtcu, mene so določene stvari motile, ampak njo pa ne, mala ima rada vse user posted image  

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.