|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec-Igrajmo se skupaj....
4.1.2007 15:45:08   
Bubamaraa
Evo moja Danaja začne drugi teden hoditi v vrtec in sicer 1x tedensko na Igrajmo se skupaj, kjer smo zraven tudi starši...In me zanima, če mi zna katera kaj več povedati o tem.....

Ker me zanima kako to zgleda in kako deluje ta sistem za otroke, ki niso v vrtecu vsak dan, ker sem rekla da zaradi druženja z vrstniki jo vpišem in ne vem kaj naj pričakujem.....

lp, Romana

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec-Igrajmo se skupaj....
6.1.2007 15:26:10   
suzy007
Kje pa imajo "Igrajmo se skupaj"? Moja že hodi v vrtec od septembra lani in se je končno privadila na vrtec, se pa še vedno ne igra z vrstniki. Rada bi bila kdaj z njo v vrtcu, da bi jo mogoče sama spodbudila k temu. Vzgojiteljice nimajo časa, da bi se posvetile malo več samo enemu otroku...
Smo iz Kopra in še nisem slišala, da bi kje imeli to obliko druženja: starši - otroci!?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 15:30:47   
Bubamaraa
Jaz prihajam iz Zasavja...In pri nas je ta oblika...Natrejena pa je za otroke, ki niso v vrtecu vsak dan, z nameno, da bi bili vsaj malo v družbi vrstnikov....Mi je pa rekla ena, da naj bi  se temu včasih reklo "Cicibanove urice"...Tko, da ne vem...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 22:15:38   
* Mateja *
T.i. Cicibanove urice so bile včasih se spomnim, jaz sem hodila v eno tako varjanto male šole, imeli smo sam par určk v popoldanskem času. Nisem pa še slišala za kaj takega.  Tle na Primorskem smo bl za kačami!!user posted image user posted image
Sicer pa se mi zdi to lušna zadeva, še posebej za take otročke, ki nimajo kompanije.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 0:35:24   
Anonimen
Se mi zdi, da je mali od polone v Kranju hodil na te Cicibanove urice. Ne vem pa, ce je polona se na RR. Poskusi.

LP

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 10:09:26   
tea
Mi smo iz Trbovelj in naš Gregi hodi od septembra popoldne v vrtec na Igrajmo se skupaj. Meni je všeč, ker se tako druži s svojimi vrstniki in se pripravlja na to, da bo šel jeseni čisto zares v vrtec. Se bo malce navadil okolja, vzgojiteljice in reda, ki mora bit v vrtcu.
Pri nas zgleda tako, da so otroci ali sami (tisti malo starejši) ali pa smo starši zraven. Če vzgojiteljica vidi, da te otrok ne rabi, greš pač ven iz igralnice in počakaš v garderobi. Drugače se pa igraš z otrokom, ali kaj pomagaš vzgojiteljici, ali pa zgolj opazuješ in daš malčku vedeti, da si blizu. Vse je odvisno od otroka in od tega kako se zna vživeti v situacijo.
Skratka, meni je všeč, kar pa je najvažneje, moj Grega v vrtcu strašno uživa in se že veseli, da bo šel v vrtec vsak danuser posted image . No, kako bo ko bo treba res it vsak dan, bomo videli pa jeseniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 12:36:28   
soncicaT
Kje pa imajo v mb cicibanove urce in kdaj?

Lp

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 18:17:25   
tosja
mislim, da tegav mb ni - sem skor 100%

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?